שלום לכולם

שלום לכולם

אני לא יודעת מי עוד נכנס או לא נכנס לפורום (בהחלט צריך פה תחייה מלאה!) אבל אני חייבת להגיד משהו. עכשיו בחנוכה היה לנו בכל הנשמה שלושה ימים של "קייטנת חנוכה" שהועברה על ידי קורס ההדרכה שלנו. הם עשו עבודה מדהימה! הם היו מאורגנים, הם הקשיבו לחניכים שלהם, התחברו איתם, היו שם בשבילם, העבירו פעולות כמו שצריך, ועמדו בלחץ ובאינטנסיביות של הקייטנה, וכשזה נגמר הם אמרו חבל, הם היו ממשיכים עוד! אז כל הכבוד ויישר כוח לקורס ההדרכה של כל הנשמה, ובאופן כללי לקורס ההדרכה! אני יכולה להגיד בלב שלם שאני סומכת על השכב"ג הנכנס בעיניים עצומות ויודעת שהם יעשו עבודה נפלאה! אוהבת המון המון המון!!

מיקה80

New member
עוד פידבקים לקורס של כל הנשמה!

נעה אמרה את הכל- הקורסניקים היו מדהימים לאורך כל הדרך והקייטנה הייתה הצלחה! באו אלי מלא הורים להגיד עד כמה הילדים שלהם נהנו- והכל בזכות המדריכים. אני ממש שמחה לדעת איזה צוות הדרכה מדהים מחכה לי בשנה הבאה! מיקה

אני מניחה שעכשיו תורי להחמיא..:)

אין ספק שכל מה שנאמר הוא נכון, ואפילו הרבה מעבר!. קורסניקים שלי, אהוביי- אני גאה בכל אחד ואחת מכם.!! אתם מדהימים בעיניי אין ספק..!! אני כל כך שמחה ומאושרת להיות המדריכה שלכם..! (גם כשלפעמים אתם קשים כמו פרד ומאתגרים אותי כל פעם מחדש..) הייתם מדהימים אחד אחד, החניכים היו מאושרים, הצוות היה מאושר- והכי חשוב- אתם הייתם מאושרים. אין לי ספק ששנה הבאה מגיעים לשכב"ג שכבה מקסימה ומדהימה שתעשה המון. כל כך חבל לי שאני (וחבריי לשכבה..) כבר לא נזכה להיות איתכם פעילים כשכב"ג נוער תל"ם. אני מאחלת לכל אחד ואחת מכם/ן עוד המון חויות מלמדות ומעשירות כמו זו, והמון הצלחה בכלליות. היה לי טוב על הלב לראות איזה מדריכים למופת (באמת- פשוט למופת!!) גידלתי ורוממתי..(בעזרתה כמובן של אביגל המקסימה מכולן..) אוהבת אותכם המון.! ותמיד, יערה המדריכה המגניבה..:) (או אה מי זה בא.!? החניכים של יערה!!!!!!) נשיקות.

אה ועוד דבר מאוד חשוב..!!!

שכחתי להודות לכמה גורמים חשובים ביותר בהרמה של הקייטנה הזאתי שתרמו המון להצלחתה: בראש ובראשונה- למיקה הקולית, וליונתן נשמה שלי..! אין עליכם, פשוט אין..! כל כך הרבה תודה..! שעשיתם, תרמתם השקעתם את מלוא מרצכם, אהבתכם ובעיקר- זמנכם..!!! תודה תודה תודה..!!!! לי"בניקיות המקסימות שלי: נועה גיפסון כפרה עלייך, דנה טל-אל אהובתי, תמר טל-אל נשמתי, ואחרונה חביבה- נטע אסף (קבלו איזה קאמבאק..!!!) מתוקתי..! הייתן מדהימות, המוני תודה על רוח התתנדבות והעשייה. הייתם שם לא רק בשבילם אלא גם בשבילי.. באמת- רק הערכה לי אליכם.! מיליון תודה מצוות הקורס (יעני- אביגל ואני, והקורסניקים הקולים שלנו..:) !! הייתם כולכם ענקיים..!!! :)

רציתי להגיד ש...

שנורא נהנתי והיה מצוין! כל המדריכים הקורסניקים באמת היו מדהימים ואני גאה בהם מצפה לשכב"ג חדשה ומיוחדת לשנה הבאה ואני מצטערת שלא אהיה חלק מהשכב"ג זאת אבל אני תמיד אהיה חלק מתל"ם:) לא? כל הכבוד ליערה קניאס שעשתה המון דברים ובאמת תרמה הרבה לקורסניקים וכמובן גם אביגל...!!! (ברוכה הבאה!) מחיאות כפיים למדריכות!! עוד משו קטן... היו חברי שכב"ג סניף כל הנשמה באה לבקר והיה לי נורא נחמד שבאתם לבקר -גם יובל ברגר! תודה! :) היה ממש כיף איתכם בכלליות... וכפי שאתם יודעים, יצאה קייטנה חנוכיף 2007 מצויינת! כל החניכים כל כך נהנו השתללו היו מטורפים ממש גן חיות! זה מצוין! חחחח מתגעגעת מאוד (ווואי מזמן לא הייתי בפורום...) אוהבת את כולכם תמר טל-אל

למעלה