שלום לכולם !!

עדנוששי

New member
שלום לכולם !!

היי אני חדשה כאן. מצאתי את הפורום הזה "בקסטריט בויז" והחלטתי שאני רוצה להצטרף ! אתן נשמעות כ"כ מתוקות וגם אני פשוט מתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתה על הבנים . ! יש לי ספייס למי שיש מוזמנת להוסיף אותי : www.myspace.com/edencharistma מממ.. ויש לי שאלה קטנה .. תגידו, מישהי מכן יודעת אם אי פעם הם היו בארץ ? כאילו שמעתי שב2008 הם אמורים להגיע לת"א D: אבל אמרו לי שהם היו מלפני הרבה שנים באילת .. בכל מקרה , KTBSPA ! אוהבת .. 3>

Blank Smile

New member
שלום../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה
לשאלתך, הבנים אף פעם לא היו בארץ.. אולי מישהו התבלבל, כי שום להקת בנים לא הייתה פה באילת, חוץ מאיסט 17, שזה באמת היה לפני שניםםםםם... אבל אנחנו בהחלט מקוות שהם יבואו לפה בסיבוב הזה.. הם הבטיחו לאתי, וכדאי להם לא להפר הבטחה.

עדנוששי

New member
תודה לכן !! D:

אמ..אני מניחה שתרצו לדעת כמה פרטים עלי אז שמי הוא עדן המידני ( בסוף ינואר אהיה בת 16 :p ) אני מהקריות ,כתה י'..מש"צית :)) ואני פשוט מתתתתה על הבקסטריט בויז(כבר מלא שנים..)יש לי את כל האלבומים,פוסטרים על הקיר חיחי ,מידע ואתן בטוח יודעות חח.. ,הרבה אומרים שזה נדוש ויש את אלה שמנסים לעקוץ "מה הם לא התפקרו כבר?!" אז אותי כל זה לא מעניין , הם פשוטטט מעולים ,אני מתה על המוזיקה שלהם וכמובן, הם מדהימיים מעבר למוזיקה..אממ..אני אוהבת מאוד את מקפליי ואני שומעת כל סוג מוזיקה רוק(לא כבד..),פופ,היפ הופ..לועזי ,ישראלי הכלל !!. :] אממ.. אני מקבלת המון עדכונים לגבי הבנים בספייס שלי , אשמח להודיע לכן על כל דבר חדש שקורה וכו' . שיהיה אחלה שבוע !! שמחה שהצטרפתי :)))) עדן.

lidor love lee

New member
ברוכה הבאה:)

אני לידור בת 19 מלוד והפייבוריט שלי הוא ניקי
השתלבות נעימה ומהירה

CapitanSparrow

New member
וואי ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

אני ירדן בת 14. כיף שמצטרפים חדשים.
השתלבות נעימה!

Shiri from the block

Active member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif אני שירן../images/Emo140.gif ואנחנו לא "נשמעות" מתוקות, אנחנו באמת מתוקות../images/Emo9.gif

למעלה