שלום לכולם!

אוליולי

New member
שלום לכולם!

אני מעוניינת לתרום למשפחה עם ילד/ים עם בעיות שונות את הארנבון שלי. אני מאמינה שבעלי חיים עוזרים מאוד להתפתחות הילד ודווקא ארנבים שהם בטבעם מאוד ידידותיים יכולים להוסיף לשמחת חיים של הילדים והתפתחות שלהם. ניסיתי לתרום אותו לגנים או עמותות אבל הם מבקשים מני כל מיני תעודות מוזרות שאין ברשותי. אני גידלתי אותו מיום ראשון שהוא נולד ( יש לי את ההורים שלו בבית ) כך שאין מה לדאוג : בריא וחמוד ! הארנבון ננסי -קטן מאוד ורגיל למגע אנשים - להבדיל מארנבים החנויות שהם לא תמיד רוצים ללכת לידיים. מי שמעוניין אני מצרפת את התמונה ! באהבה, יולי 050-8869950

שלום לך אוליולי וכל הכבוד תכנסי נשמה

בע"ה תשמעי כל הכבוד לך שאת עושה את זה. זה באמת עוזר לאנשים וילדים עם בעיות אם לא תצליחי לתרום כאן תפני לפורום למען הקהילה זה פורום של תרומות בלבד תוכלי לכתוב שם . בטוחני שמישהו ישמח מאוד לקבל את הארנבון המקסים שלך שאלוהים יתן לך להיות בצד הנותן תמיד אמן ואמן יום נעים לך

../images/Emo140.gif../images/Emo28.gif הי, יולי ../images/Emo70.gif הארנבון כזה חמוד...

למה את מבקשת למסור אותו

לנו כבר יש-והן אכן "ארנבות חנות" שלא

נותנות ללטף! הן ניקנו לבקשתו (תחנוניו), ליום הולדתו ה-6 ומתוך הבנה ותקוה לכל הדברים החיוביים שבעלי חיים יכולים להרעיף עלינו. הילד מאוכזב לאללה, אבל כבר הספיק להפיק כל-כך הרבה!: בניית כלוב בגינה עם אבא, שליטה בלוח הביקורים של האח הקטן שנושף בעורפו ומפריע לו בבכורה, אחריות בסיסית בהאכלה יומיומית, דאגה ליצור אחר ובטח עוד דברים נפלאים. בינינו - המכרסמות הבלתי נלאות הן מראה מדוייקת של בעליהן: היו מוכנות לזלול בלי הפסקה לו רק ניתן, ונותנות רק לקרובים באמת, שעברו מבחני אמון רבים - לגעת בהן. גם כשהן לכאורה נחות, תמיד יש משהו בגופן שלא מפסיק לנוע. הן רגישות באופן חריג לרעש הרישרוש של שקיות ניילון, הן לחופש נולדו אבל לצערן נתקעו בתוך הדבר הזה שאין ממנו מוצא, כבר מגיל צעיר וכנראה לכל חייהן.

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מצאתי לך כתובת ../images/Emo70.gif

כרגע קראתי ב y-net בכתבה על בעלי חיים שמישהו שאל את המומחה מה לעשות עם ארנבון ננסי ששורט ולא נותן לבעליו הלוקה בשיתוק מוחין לגעת בו. אולי פשוט שיחליף אותו בשלך!!! אחפש את הקישור

למעלה