שלום לכולם :)

STARLADY

New member
שלום לכולם :)

שמי הדר. האמת שהגעתי לפורום כאשר חיפשתי פירוש לחלום שאמא שלי חלמה ומאד היתה רוצה לדעת את פירושו (ממש לא מצאתי אתר אחד נורמלי שיעזור לה בכך.) אך אני מבינה שהפורום לא נועד לשם כך ולאחר שקראתי פה קצת, עלתה תהיה במוחי. אז זה הסיפור: אתמול בבוקר היה לי טסט בשעה 12 וחצי בבוקר, כשלפניו היה לי שיעור נהיגה עם המורה בעשרה ל12. ובלילה לפני כשהלכתי לישון (סביבות 2-3 בלילה) - חלמתי חלום. בחלום הייתי בעבודה שלי, בבוקר, והיה יום חמישי (כמו באמת היום של הטסט - אתמול) חלמתי שאני עובדת כרגיל ופתאום מסתכלת על השעון וקולטת שהשעה 11. ואני כולי נלחצת ואומרת "אוי לא! יש לי טסט עוד שעה וחצי! שכחתי לגמרי!" ואז הלכתי לבקש מהאחראי משמרת שאצא, והוא לא הסכים. לאחר חצי שעה הסתכלתי בשעון והיה 11 וחצי ונזכרתי "אני בכלל לא הייתי אמורה לעבוד היום! ובאתי לעבוד בכל זאת, מה הוא לא נותן לי לצאת!"(ובמציאות - באמת דאגתי לא לעבוד אתמול) אז ברחתי החוצה בריצה, רצתי ברחוב, והגעתי למגרש מכוניות שבו ראיתי כמה אנשים (אני כבר לצערי לא זוכרים איך הם נראו בדיוק) שהתקרבו למכונית ושאלתי האם אוכל לקחת איתם טרמפ לאיזור מגוריי כי לא אספיק להגיע באמצעות תחבורה ציבורית, והם הסכימו לתת לי טרמפ. במהלך כל הנסיעה - הספקנו לעשות 3 תאונות אך האיש שנהג המשיך ליסוע. (במציאות - אתמול נכשלתי בטסט כי ממש בשניה האחרונה לפני שחזרנו למשרד הרישוי, אחרי שהכל היה מושלם - פגעתי במראה של רכב מימין עם המראה של האוטו שנבחנתי בו, לא פגיעה ממש - אלא "פלאק" כזה, כי לא שמרתי מספיק על מרווח.) אני כרגע גם אוסיף - שהחלק הכי מוזר היה שהייתי בלחץ נוראי כל החלום הזה שלא אספיק להגיע לטסט שאני זוכרת בבירור שהתעוררתי והסתכלתי בפלאפון שלי לראות מה השעה, והיה רק 8 בבוקר, 9 בבוקר.. תלוי מתי.. פעם בכל כמה זמן ממש פקחתי עיניים לראות מה השעה וחזרתי לחלום.. המשכתי בו בדיוק באותה נקודה. כאילו הייתי ב2 עולמות מקבילים ב2 זמנים שונים. באיזהשהוא שלב בנסיעה השעה כבר היתה 12 וחצי ואז בחלום אמרתי "אוי לא! שכחתי שיש לי גם את השיעור עם המורה שלי לפני הטסט!!" ובאותו רגע אמרתי לעצמי בחלום - "זה חלום, במציאות זה עוד מוקדם, את חייבת לקום" - משהו בסגנון וכאילו מתוך החלום גרמתי לעצמי לקום, והשעה היתה 10 וחצי בבוקר. התעוררתי. אני לא יודעת עד כמה זה באמת מוזר או אומר משהו... אבל לי זה הרגיש ממש מוזר. כאילו לא ישנתי "באמת" אפילו דקה. האם יש לזה קשר לחלום צלול בכל צורה שהיא? תודה, מקווה לשמוע מכם. (ובנוסף - אם למישהו יש אתר בו אוכל לפענח את החלום שאמא שלי חלמה - זה יהיה נהדר. ובגדול - היא חלמה שהיא מאד מאד בהיסטריה כי היא ממהרת להכין הרבה מאכלים במטבח כי באים הרבה אנשים, ואני פתאום באה למטבח כשבידי גביע עם יין אדום, ואני רוצה לדבר איתה אך היא אומרת לא עכשיו כי אין לה זמן והיא חייבת למהר לבשל, ופתאום אני זורקת את הגביע והוא נשבר לרסיסים. ואמא שלי מסתכלת ורואה פתאום את אבא שלי - הגרוש שלה - שאנחנו בנתק מוחלט איתו כבר כמה שנים - עם כובע סומבררו שחור וגדול עומד בפינה. מאד מסקרן אותה לדעת מה זה אומר... אז אם למישהו יש מושג כללי גם בפירוש חלומות - תודה מראש)

לקשמי

New member
ברגע שאמרת לעצמך "זה חלום"

זה בעצם נהייה חלום צלול. חלום צלול הוא חלום שבו את יודעת שאת חולמת, בזמן החלום.

STARLADY

New member
אם כך לצערי יש לי יותר מדיי כאלה

הרבה חלומות שאני יודעת שהם חלומות, לפעמים אני מושכת אותם או אם נגיד משהו העיר אותי אני כאילו אומרת "אני רוצה לדעת מה הסוף של החלום!" וממשיכה לחלום אותו ולהביא את העלילה שם לסיום. יש בזה משהו מאד מטריד. אני קמה עייפה, עם הרגשה כאילו לא באמת ישנתי.. בנוסף, מישהו יודע מה זה אומר אם אני חולמת שאני מנסה ללכת או לרוץ או לברוח... אבל לא מסוגלת? כמו כשל כזה, כאילו שהרגליים שלי ממוגנטות לריצפה ואני רק מועדת ובקושי זזה ? יצא לי לחלום זאת לא מעט, זה מעניין אותי לדעת מה זה אומר, זה לרוב מגיע בסיוטים

MetalSinagouge

New member
בוודאי שזה סיוט!../images/Emo6.gif

את הרי לא יכולה לזוז! ובטח יש משהו שרודף אחרייך "במקרה"? אחד הפירושים הוא פשוט שהגוף משותק, ואיכשהו את מודעת לשיתוק הזה בצורה עדינה, ופשוט זה משתלב בחלום. במקרה אחד שהיה לי חלום צלול (ולא היו הרבה כאלה באופן כללי), הרגשתי ממש את הגוף, ואם זאת הייתי מודע לגמרי שאני באמצע סרט.

sabara

New member
תנסי להרוויח מהחלום הצלול

בטח את מרגישה שלא ישנת כי היו לך חלומות רעים אבל אם תגיעי לחלום צלול ותוכלי לשנות אותו כרצונך אז יהיה לך הרבה יותר מהנה כי ככל שתהיי ברמה יותר גבוהה תוכלי לעשות בחלום מה שאת רוצה ולא יכולה לעשות במציאות (כמו לעוף, לעשות קסמים או לפגוש מישהו שבמציאות את לא יכולה לפגוש. ואם יהיה לך כיף אולי השינה שלך תהיה טובה יותר אבל כדאי לך גם להתייעץ עם רופא או עם מישהו שמבין בזה.

uzihen

New member
לגבי זה שאת לא מסוגלת ללכת או לרוץ

יש שאומרים שהדבר מעיד על כך שבחייך המציאותיים :) (יש לציין) את מרגישה שאת תקועה באיזה שהוא תחום לא ממצה את עצמך, יש איזשהו תחום שהנפש שלך מאוד רוצה לעשות אבל השכל עוצר בעדה. בדרך כלל כשפותרים זאת במציאות אז גם התופעה בחלום נעלמת חלום צלול יכול לעזור לך בכך שתוכלי להתגבר על כך על ידי תעופה או קפיצות וכו' ולא תרגישי את תחושת חוסר האונים אני בכל אופן מאמין שכל אחד מפרש לעצמו את החלום לפי תפישתו האישית בהצלחה לך עלמת הכוכבים

WastedRon

New member
לא יודע אם זה קשור לזה שאת ממוגנטת

אבל בחלומות אי אפשר לרוץ ולעשות דברים במהירות כי המטרה של המוח היא לנוח בזמן השינה וריצה תגרום לו כאילו "להריץ" תמונות בקצב מהיר משהו כזה כאילו לעבוד יותר

לקשמי

New member
טעות

העובדה היא שאני (ואני בטוחה שעוד רבים אחרים) מצליחה בחלומות אפילו לעוף ובחלומות הצלולים אני פעילה במיוחד, עפה כמו איזה זבוב שמחפש דרך יציאה החוצה (לא מצאתי דרך אחרת לתאר תעופה מהירה ביותר) וכנ"ל לגבי ריצה או כל פעילות מהירה אחרת.

למעלה