שלום לכולם.........

שלום לכולם.........

היום הגיעו אלי התוצאות של HIV ויצא חיובי לאחר מס' בדיקותץ של הרופא, כבר שבוע בערך אני אוכל סרטים, אבל היתה לי הרגשה לא יודע מהאיפה זה שיש לי משהו, לאחר שהרופא אמר שהתוצאה יצא לא מדוייקת, כיום אני ובן זוג שלי נגשנו לביה"ח לקבל את התוצאות, וזה מה שהרופא אמר לנו, שניינו סביב גיל 20 (לא רוצה כעת לחשוף את הפרטיות שלי ושלו) אנחנו חודש ביחד, הבעיה היא כזאת. אוקיי אני הבנתי שאני נשא איידס לצערי אין לי דרך חזרה והכל מובן לי כעת מה ההשלכות של הוירוס הזה, אבל - בן זוג שלי אוהב אותי וגם אמר כי לא משנה מה היה הוא נשאר איתי הוירוס זה לא מה שהכי חשוב, אני מקבל את דבריו כי הוא מאוד חשוב לי וכבר חלק מחיי ואני אוהב אותו מאוד, אבל מצד שני אני לא רוצה לפגוע לו בחיים, אני מבין אותו שהוא רוהצ להשאר איתעי אני גם איתו, אבל זה מאוד מסוכן, רציתי לשמוע את דעתכם על זה. חוץ מזה מה היתם ממליצים לעשות הלאה עם החיים האלה ? איהפ אני פוגש עוד אנשים עם זה, זה משהו ממש חדש לי אני פשוט לא יודע מה לעשות עם עצמי. היו לי כלמני רעיונות של התאבדות בימים האחרונים, אני רק המתנתי להיום התשובה של היום המדוייקת, ואני מכאן הלאה לא יודע מה יהיה איתי. אשמח אם תגיבו או בפרטי.

play boy5

New member
בובספוג12 אהלן ..

מצטער לשמוע עוד בן אדם הצטרף "למעדון" שלנו ; זה מבעס מאד . קודם כל אני מתחיל כמעט מהסוף של ההודעה שלך >>>אני לא רוצה לפגוע לו בחיים<<< אתה לא פוגיע בחיים אם אתם מקימיים יחסי מין מוגנים ; אני יכול להבין את בן הזוג שלך האמיץ הוירוס לא יפריד בין שניכם . לא מזמן כאן היה כמה שירשורים בעניין בן זוג אחד נשא והשני לא ; אני בטוח חלק מהאנשים שיש להם בן זוג לא נשא יגיבו לך ויסבירו לך יותר בעניין זה ץ כאן בפורום זה יכול לפגוש נשאים ולהכיר הרבה נחמדים וטובים ; חלק עם נסיון רב ; ותיקים . וחלק חדשים טריים כמוך . עכשיו תגובה לשאלה שלך מה עושים .... ואתה לא יודיע מה לעשות עם עצמך .. במילה פשוטה כלום אל תעשה ואל תשנה כלום בחיים היום יומי שלך ; תמשיך לחיות כרגיל בלי שינויים ; תמשיך בעבודה שלך ; בלימודים שלך .... בלי הפרעות של מחשבות ... ידידי נכון לדבר לא כמו מעשים .. אני מבין הדבר החדש הזה שנפל עלך מאד קשה ; אבל אתה צריך לדעת אין חזרה אחורה ; ואתה צריך להיות לך רצון מאד חזק להמשיך בחיים בכבוד ; ולהנות עם בן זוג שלך .. חמוד שוב אני אומר לך כאדם נשא כ 13 שנים יש לי נסיון רב אשמח לעמוד לצדך ולעזור לך כל הדרך .. חיבוק חם עומר

תודה על התשובה.

קודם כל אשמח לשמוע עוד תגובות. ראשית כל אני כעת חושש מהבן זוג שלי מה לעשות איתו ולא מעצמי, כי הבנתי כבר שלי אין דרך חזרה, אנילא יודע מה לעשות איתו, אני כן רוצה להיות איתו והוא איתי אבל איני יכול להרשות לעצמי להיות איתו ולתת איזה שהוא סיכון שהוא יידבק ממני חס וחלילה, ואני מבין מה שאמרת שאהבה זה הכי חשוב ואיזה וירוס לא יפריד ביניינו, הבעיה שנההורים שלו לא יודעים עלי, שיש לו מישהו נשא מהיום, וזה מאוד מפריע לי אני יודע שאם הם ידעו הם ירחיקו אותו ממני ואני מבין אותם לחלוטין ככה כל אחד היה עושה וזה בצדק, אשמח לשמוע תגובות מזוגות אם יש כאן... תודה,, אפשר גם בפרטי.

wonderer20

New member
welcome

אני מצטערת שלא אוכל לכתוב כרגע הרבה, הילדים שלי מסתובבים סביבי כרגע, אבל רציתי רק מהר להגיד שהגעת למקום הנכון! אני בת-זוג של נשא, לא נשאית, אבל כאן בשבילך או בשביל בן-זוגך.... אכתוב יותר מאוחר, תרצה כל דבר, יש כאן אנשים נפלאים שרוצים לעזור ומבינים מה עובר עליך ועל הסובבים אותך...... אתה בידיים טובות ואוהבות כאן..... חיבוק ענק! ג'ודי

למעלה