שלום לכולם!!!

שלום לכולם!!!

הי לכם, רציתי להגיד לכולכם תודה על החום והאהבה במופע ההשקה של כפיר! ההופעה הזו היתה אחת ההופעות המרגשות שחוויתי- גם בגלל כמות הקהל וגם בגלל שסוף סוף יצא הדיסק!! סוף סוף החלום התגשם! מגיל 18 אני מכירה את כפיר וכבר 8 שנים שאני מחכה ומחכה שייצא הדיסק הזה! מחר יעודכן לוח ההופעות באתר של כפיר. ב-26 לנובמבר כפיר יתארח בתוכנית של ליאור שליין, שם יבצע 2 שירים. חשבתי שזה יהיה מגניב אם תבואו להשתתף כקהל בתוכנית זו ותפרגנו לכפיר בהופעתו הראשונה בטלוויזיה. הטלפון להזמנות:03-5171239, 052-4824248. נתראה בהופעות הבאות... אחלה יום!!

moriboy666

New member
שבוע טוב מור.

תסמרי ד"ש. תודה על העדכון. בקשר לליאור שליין.... ההפקה של התוכית מוציאה את הקהל במהלך צילומי שירים.. (מנסיון לא שלי..של פורום אביב גפן שלם) אני אגיע אם תהיה התחייבות שנשאר שם במהלך צילומי ההופעה. שיהיה בהצלחה!! .. סוף סוף דחיפה תקשורתית. שבוע טוב. נתראה!

נכון

גם אני שמעתי שזה מה שקרה לפורום של אביב אפרופו יש מצב שלמישו יש סרטו של האירוח כולל ביצוע השיר אצל ליאור שליין? פשוט לא הייתי בארץ שהוא התארח שם.. ואם באמת ישאירו תקהל בהופעה אז אולי אני יבוא:]בכיף

../images/Emo214.gifמוררררר מנדלללללללל!!!!!!!

ההההההממממממממממלללללללללללככככככככככככהההההההההההההה!!!!!! ברוכה הבאה לפורום

Kettercat

New member
האתר עודכן ../images/Emo13.gif

ויאללה, חבר'ה, למלא את האולם של ליאור שליין

Kettercat

New member
הראיון עם אביב? ../images/Emo12.gif

מה הקשר בינו לבין כפיר?
הלוח הופעות באתר עודכן חח

לא..

אמרתי אפרופו ליאור שליין יענו כי כפיר יתארח בקרוב אצלו ואביב התארח לא מזמן אבל אני יחפש תודה:]

../images/Emo214.gifאם כבר אביב גפן...

גיליתי שיר ממש מדהים שלו. [יש לי בבית 6 דיסקים שלו -מקוריים- ומעולם לא יצא לי להאזין לכולם..] לשיר הזה קוראים "סוף העולם" ואני מזדהה איתו כל כך. [אני לא חושבת שזה דבר טוב, אבל שיהיה..]

MORIYAE

New member
זה התחיל כשהפסקנו לחלום

אל תכעסי שאהבת אותי אל תכעסי שירים שטבולים בשקרים הענקתי לך כמו שושנים סוף העולם, סוף העולם זה התחיל כשהפסקנו לחלום כשהפסקנו כבר לקוות .... כבר שכחנו מה זאת אהבה

../images/Emo214.gifהמשפט שהדגשת

זה המשפט שגרם לי לבכות היום כמעט. יש דברים שאי אפשר אף פעם לשכוח, זה פשוט גורל והגורל עוד יביא לנו אהבות קטנות וגדולות, טובות וקצת פחות... אבל אהבה היא כנראה משהו שלעולם לא נוכל לשכוח באמת, כי ברגע שאנחנו שוכחים- אנחנו מגלים. [ואין לי מושג מאיפה המילים האלו יצאו לי. פה אני מפסיקה.]

MORIYAE

New member
כנראה שבאמת סוף העולם...:\

אני רוצה להאמין לך... תודה..

moriboy666

New member
בציערותי בהופעות נהגתי לבכות המון

אז אני יכול להבין. סוף העולם זה שיר ממש חזק.. אם בא לך קצת לחפש עוד שירים כאלו תנסי את - מגיע לך יותר (מיומן מסע) - חושך וממנטו מורי (מממנטו מורי) - אתה נולדת לאהוב (משומקום) - לילה (מחלולים) - סוף העולם בגרסת פסנתר שלדעתי הרבה יותר מרגשת (ממחוץ לתחרות-עם הזמן) את יכולה להוריד אותם אם אין לך את האלבומים למה זה לא דבר טוב להתרגש משירים של אביב? מה עדיין השם שלו אומר לך ,הומו איפור משוגע לא רציני...' תשני גישה אם כך המצב.

../images/Emo214.gifמה הקשר?../images/Emo4.gif

זה הדבר האחרון שבגללו אני לא שומעת לאביב, כל הדברים הטיפשיים שכתבת עכשיו. ככה אתה מכיר אותי? כאחת כזאת ששמה על "סטיגמות" כאלו? בעצם, למה אני מצפה..אתה לא מכיר אותי . עזוב, לא משנה.

moriboy666

New member
לא אמרתי כזה דבר..אולי קצת..

זה הדבר הראשון שנראה לי שהשם שלו עושה לאנשים.. אזלא לך ואני שמח על כך. למה בכל זאת את לא שומעת אותו אביב? דרך גבב. לא התכוונתי לזלזל. חלילה. אם ככה זה יצא..

moriboy666

New member
להרבה אנשים יש סלידה ממנו

שאני שואל למה הם אומרים איכס שר כמו צפרדע(שאם זה אני מסכים) הומו משתמט וסנוב מגעיל.. וגם הם לא אנשים שאני ממעיט בערכם או משהו אם ככה זה נראה או נשמע.. זה בסדר שיש דעות שונות לכל דבר ועניין

נמאס לי כבר מהדיון הזה על אביב

נמאס לי מאטימות של אנשים זה כמו ימין ומשאל זה עוד יותר מעצבן אותי עכשיו עם כל האסיטואציות שעולות מרצח רבין ויגאל עמיר יימח שמו

למעלה