שלום לכולם

שלום לכולם

וואלה, לא הייתי כאן 3 שבועות וכל כך הרבה פרצופים חדשים, איזה יופי! דש חם לכם מחבל יונאן שבדרום מערב סין, מטיבט הגבוהה (הגענו לגובה 4,900 מטר) ומבייג'ין שמתכוננת בקצב רצחני לאולימפיאדה. יש עולם מדהים שם בחוץ, המון חוויות והכי כיף - לחזור הביתה. בעיר קונמינג ראיתי מופע שבחלקו הראשון הופיעה קבוצת מתופפים - משהו שמזכיר את מיומנה, אבל החבורה שלנו עולה עליהם בהרבה הרבה! המופע היה מדהים, ריקודים של ילדות, רקדניות גמישות, תלבושות צבעוניות מהממות - יוצא מהכלל. בקיצור חברים - קדימה לעבודה: אני מציעה שלכבוד יום הולדתו של דודי או נעשה מפגש או נלך כולנו למיומנה, מה דעתכם? לא הגעתי לקרוא תגובות לגבי המופע של דיויד עם אלטון ג'והן בקרנגי הול - שמעתם משהו? יעל, מזל טוב ושתהיו תמיד מאושרים ובריאים. ענבל - איפה את עובדת? ומה עם יאיר? שרית - מה חדש ובכלל? ועמרי - איך שרדת את פולין? כיף, כיף לחזור ובאמת הגיע הזמן לראות שוב את דיויד. אגב, מה עם הקרנת הארוע בחיפה שהתבטלה בסוכות!???

sarita4

New member
ברוכה הבאה

אצלי הכל בסדר ואפילו מצויין אני והדס נארגן מפגש עדיין אין תאריך או מיקום אבל שיהיה כמובן שיהיה כולם ידעו ובקשר להופעה שהיתה אמורה להופיע בטלוזיה עדיין לא שודרה ואנחנו מחכים לתמונות. ובמפגש יש פה לכמה אנשים להביא תמונות חנית מסין עומרמפולין ואני ויעל מהחתונה ומי יודע אולי יהיו עוד כמה הפתעות במפגש

glitter8

New member
ברוכה הבאה 2

אהלן וסהלן... כיף שנהנית בחו"ל בהחלט עשית חשק לעלות על המטוס הראשון לא חשוב לאן... גם אני עוד לא קראתי על ההופעה בניו יורק , אבל על ההופעה באוסטרליה קיבלנו פה דווח מסימבה שהיתה בהופעה. אני עובדת בבית ספר בטבעון, מחנכת כיתה ד- (מחליפה מחנכת שברחה מפאת מופרעותם של התלמידים..) יאיר עם שפעת כבר שבוע וחצי, אבל עובד ומופיע כרגיל, אני מקווה שאראה אותו הערב, בהחלט הגיע הזמן לראות את דיויד, מאז מצדה לא ראיתי ולא שמעתי.. וגם נעשה משהו יפה לדודי, אין ספק... כיף שחזרת, תרימי טלפון..

alti26

New member
הי לכולן

ראשית טוב לראות את כולן ואני מדגיש את כולן שלום גברת שמיר מה שלומך התאפקתי שלא להתקשר כדי לא להפריע להגעה המבורכת שלך .אך מקסים לראותך איתנו . משום מה גם לי היו השבוע הפתעות וסודות רבים שילכו איתי לקבר .דברים שאוציא רק בעוד תקופה מסויימת או במפגש עצמו אני מקווה שלענבל תהיה סבלנות כמו שהיא הסתירה מאיתנו גם לי יש סודות. אז כך אני עם דיוויד בתאריך 3/11/07 בבית מיומנה . לאחר מכן אני נוסע קצת לתורכיה (אנטליה ) לטיול . היום הייתי בסיור לימודי(גם אני ,אלק לימודים ) בהר הבית ובכנסיית הקבר מקום מדהים ומלא נסתרות שווה לבקר. אני מתגעגע רצח לראות את כולכן מאוד מתרגש שאתם מעלים באוב את היום הולדת שלי שבשיחה עם דיוויד הוא כנראה לא יהיה בארץ .אך אני אדבר עם תומר אולי יש משהו קרוב לאותו יום . אני כרגע בתחושות מעורבותץ כלפיי מצבו של אבי אך לא אפרט זאת כרגע ומי שהיה איתי בקשר יודע . עינבל/שרית -אודה לכן באם תעלו את הילה למצב של כתיבה והצטרפות למפגש איתנו כשאחזור מתורכיה . אז בינתיים בשקיפות מסויימת אודה לכולכן על שנזכרים בי לפעמים מתגעגע נואשות דודי אלטמן מודיעין 0524541288

YulaShpil

New member
ברוכה השבה

טוב לראות אותך פה שוב איתנו. מחכים לשמוע חוויות, ולראות תמונות מסין במפגש. תודה על הברכות, אבל תמונות במפגש (בהנחה שיהיה בקרוב) מהחתונה שלי כנראה אפשר יהיה לראות רק על גבי מחשב, כי אני בספק אם יהיה אלבום מוכן בקרוב (רק קיבלנו את הדיסק לפני יומיים...) כרגע גם אני ממוכי השפעת, כבר כמעט שבוע, ובגלל זה מפספסת טיול לילי למדבר של המשרד
רק בריאות לכולם, ולהתראות במפגשים ובשמחות.

למעלה