שלום לכולם!

שלום לכולם!

רציתי לעדכן. למי שלא יודע: לפני בערך שלושה שבועות הכרתי מישהו דרך אחד מאתרי ההכרויות לדתיים באינטרנט. בקיצור, נפגשנו פעמיים, בפגישה השנייה התנשקנו, והוא רצה להמשיך הלאה ואני ממש לא. אז הוא החליט לנפנף אותי. העניין הוא שהוא נראה ממש נחמד, על גבול ה"חנן". חשבתי שהוא קצת יותר רציני, ובסופו של דבר מי שאמר לי שזה נשמע חשוד שהוא לא רוצה לדבר איתי בכלל עד שאני אקבל את הגט, צ- ד- ק. כי זה היה סתם תירוץ כדי לנפנף אותי מעליו. בא לי להרוג אותו על זה שהוא הצליח לעבוד עליי... במחשבה שנייה אני לא אתן לו את התענוג... מה אתם אומרים? להניח בצד?

touti

New member
הוא לא שווה יריקה

אז בטח להניח בצד
את שווה יותר:)

בורבה

New member
תקשורת נכונה............../images/Emo18.gif

את עדיין מחכה לגט זה לא אומר משהו...

מכל דבר בחיים לומדים כולל מזה ותודי לקב"ה ש..

יצאת בזול. הוא יכל לפתח איתך קשר ארוך יותר ולמכור סיפורים והלב שלך היה נשבר הרבה יותר מעכשיו. עוד לא יצאתי לעולם ההכרויות באינטרנט ולא יכול לתת תובנות על כך . אבל המציאות היא תמיד זהה. בחיים יש אנשים ששמים מסכה כל הזמן ויש כאלו שמדי פעם מורידים אותה תשמחי שהיא ירדה מוקדם מספיק בשביל שתראי את האדם האמיתי.

touti

New member
היי היי היי גוד איבנינג טו יו דארלינג../images/Emo13.gif

לונג טיים נו ריד יו

touti

New member
המושג לא שייך כאן:)

אנחנו לא שופטים אותה ולא מעבירים ביקורת. אפשר לענות עניינית מבלי להתייחס לצד המוסרי של זה. חוץ מזה, אני באופן אישי מבדילה בין אשת איש לבין פרודה, למרות שהלכתית זה אותו מושג. זה שיש כאלה שהגט שלהם נסחב, לא צריכים, לדעתי, להשאר בכלא 6:) אבל זה כבר נושא אחר:)

בורבה

New member
תותי...

ראשית אני לא שופט ולא מעביר ביקורת משתדל לענות עניני ולהיות צמוד לצד ההלכתי של הנושא נקודה

סאני42

New member
מה אתה על תקן........

הרב?????? כולנו יודעים ומכירים את ההלכה........ גם יודעים שככזאת עדיף לה להמנע מ"דברים" מסוימים...... אך האם עד שבעלה יחליט בטובו לתת לה גט היא צריכה לשבת בבית????.. ואם חלילה זה יקח שנים כמו שהרבה בעלים יודעים לעשות אז מה אז.???????? מותר לה לצאת להנות להכיר לצחוק ולשמוח אז שתשמור על המכחול בשפופרת.........

ברוכה הבאה למועדון ה... (תמשיכי כרצונך)

אין מה לעשות זהו העולם ועכשיו את מתחילה להכיר אותו. לימדי - מה שלא הורג אותך מחזק אותך. היי חזקה יש עוד הרבה כמו "האינטיליגנט הנ"ל" בחוץ. היי זהירה ובהצלחה. ישנם דרך אתרי ההיכרויות גם אנשים נחמדים ומוצלחים בסה"כ. לא שהכרתי משם הרבה מוצלחים אך אני שואפת להכיר מוצלחים. אל תחיי באשליות - האביר על הסוס הלבן לא ממתין מעבר לפינה אך הוא יגיע בזמן שבורא עולם יחליט שזה הזמן הטוב ביותר עבורך. בהצלחה.

למעלה