שלום לכולם אני חדשה כאן אבל ממש לא מעריצה חדשה אני בין הותיקים אז שוב שלום לכולם
L lamborin New member 24/5/02 #1 שלום לכולם אני חדשה כאן אבל ממש לא מעריצה חדשה אני בין הותיקים אז שוב שלום לכולם
L lamborin New member 25/5/02 #6 תודה ../images/Emo13.gif אני בת 21 התחלתי להערית את מאריה כשהייתי בת 13 כך שאפשר לומר שגדלתי יחד עם המוזיקה שלה ואיתה) מתי אתה התחלת להעריץ אותה?
תודה ../images/Emo13.gif אני בת 21 התחלתי להערית את מאריה כשהייתי בת 13 כך שאפשר לומר שגדלתי יחד עם המוזיקה שלה ואיתה) מתי אתה התחלת להעריץ אותה?
M Mcfanatic New member 24/5/02 #3 Hi So the Orin we all know and Love decided to drop by the forum...welcome Lamb Great to have you here
Hi So the Orin we all know and Love decided to drop by the forum...welcome Lamb Great to have you here
E eranmc New member 25/5/02 #4 חחח כולנו אוהבים ומקנאים אורין את יכולה לעלות את התמונת שלך ושל מראיה?
L lamborin New member 25/5/02 #7 תודה חמוד../images/Emo24.gif אני שמחה להיות כאן עם כולם נחמד לראות סוף סוף מקום בו אפשר לדבר עם אנשים שאוהבים את מאריה בארץ כי לצערנו אין הרבה כאלה
תודה חמוד../images/Emo24.gif אני שמחה להיות כאן עם כולם נחמד לראות סוף סוף מקום בו אפשר לדבר עם אנשים שאוהבים את מאריה בארץ כי לצערנו אין הרבה כאלה
M MCRulz Liron New member 25/5/02 #9 אורין!!!!!!!! מה נשמע אורינית?! החלטת לבוא ולהציל אותי אני רואה...
L lamborin New member 26/5/02 #10 הי לירוני../images/Emo24.gif את תמיד יכולה לסמוך עלי שאני אבוא ויציל אותך ראית את האירוויזיון? הכל פוליטיקה!!! לפי דעתי צריכים לתת את השירים בלי להגיד את המדינה וככה יצביעו בשביל השיר בלבד ואחר כך יגלו איזו מדינה זכתה ,אחרת זה סתם בולשיט.
הי לירוני../images/Emo24.gif את תמיד יכולה לסמוך עלי שאני אבוא ויציל אותך ראית את האירוויזיון? הכל פוליטיקה!!! לפי דעתי צריכים לתת את השירים בלי להגיד את המדינה וככה יצביעו בשביל השיר בלבד ואחר כך יגלו איזו מדינה זכתה ,אחרת זה סתם בולשיט.
E eranmc New member 26/5/02 #11 חשבתי גם אני על זה אבל זה לא יהיה בעיה לגלות בסופו של דבר. "יו פינמט פרוסקה".