שלום לכולם,

שלום לכולם,

אני מכורה לתוכנית, אני רואה אותה כבר כמה וכמה עונות. אני לומדת על עצמי כל כך הרבה, ועל הבעיות שלי. (בעיות עם המשפחה, מחלה שלי, התפוסים , הבעיות הנפשיות, בעית משקל וכו') החלום שלי זה להיות בבית כזה.. ולעבור תהליך עם אנשים מקצוענים (ולא רק פסיכולוגית שלי שלא ממש יודעת או מבינה מה אני רוצה מהחיים שלה....) גם אתן הייתן רוצה להיות בבית כזה?? שיהיה לכם יום מקסים, ונראה לי שאימצתי עוד פורום לליבי
אני יחזור
מיכל

המונשרי

New member
היי מיכל וברוכה הבאה לפורום.

שמחה לקרא שאת כמו רובנו מכורה לתוכנית. התוכנית בעיני היא בונוס נוסף - שמהווה מקום לשאוב רעיונות וזויות ראיה חדשות - אך היא לא באה בשום פנים במקום טיפול. אולי תופתעי לשמוע ששאלתך בנוגע לרצון להשתתף בבית דומה הועלתה בפורום בעבר. חלק מהמשתתפים הביעו נכונות וחלק הסתייגו בגלל הפורמט החושפני... שוב ברוכה הבאה .

בקשר לתוכנית...

אני מאד הייתי מעוניינת להשתתף בתוכנית כזו ורק בכדי להקל על מצבי, למצוא פתרונות לתשובות שאני נלחמת בהם כבר כמה שנים. והעניין של חשיפה במדינה שלנו היא באמת בעייתית, בגלל שכאן אצלינו כולם מכירים את כולם, לא כמו בחו"ל שאתה יכול לעשות מה שאתה רוצה ומספר האנשים שיגשו אליך ברחוב ויגיבו הוא מוגבל, תראו את הסלברטיז אצלינו איך הם סובלים מהעניין הזה של חשיפה, שכל אחד שרואה אותך בטלויזיה שלו, חושב שאתה חלק מהמשפחה ולכן מותר לו לגשת אליך ברחוב ולהגיד לך את דעתו. אני לא חושבת שמישהי כמו כריסטינה הייתה מעיזה להגיע לתוכנית כזו בארץ, לפני שנה הייתי אמורה להצטרף לתוכנית טלויזיה דומה שרצו להעלות לשידור. והלכתי למיונים ולפי התגובות של התחקירניות הבנתי שיש לי סיכוי טוב מאד להתקבל למשתתפים הסופיים בתוכנית, לא יודעת למה, אבל בסופו של דבר לא הייתה תוכנית... חבל, הייתי במצב שלא היה אכפת לי מאף אחד ומשום תגובה וכל מה שעניין אותי זה שמישהו יעזור לי להתגבר על המשבר שבו הייתי וגם כדי להיות דוגמא לעוד נשים במצבי.... בקיצור יש בעייתיות בתוכנית כזו בישראל...צריך המון המון המון אומץ בשביל זה ...

גלינקה2

New member
האם את יכולה לקחת מאמן/ת פרטית?

אני יכולה לתת טלפון של מישהי במחיר סביר.

מאיה 1000

New member
איזה יופי שיש פורום כזה.

שלום לכולם. החבר'ה אצלי בבית רצו לעבור ל YES ואני התנגדתי בכל תוקף. איך אפשר להיפרד מסדרה משמעותית כל כך? זה פשוט רעיון גאוני, כל הרעיון של הסדרה. איאנלה בעיני היא אדם עמוק שקשה לתאר זאת במילים. חוש הניתוח שלה והיכולת שלה לראות מעבר למילים הוא רגיש וגאוני כאחד. אני השתתפתי בדינאמיקה קבוצתית עם לני רביץ , גשטאלט, הרעיון די דומה, אבל כמובן שאין מה להשוות, הסדנא התקיימה פעם בשבוע למשך שלוש שעות, ובכל זאת, זכיתי שם לכל כך הרבה תובנות. שמחה לגלות שיש כזה פורום רותי

Y. Welis

New member
ברוכה הבאה!

אגב טיפול - אני חושב שכדאי לך לנסות אימון אישי (יש קישורים למעלה לפורום בנושא ב'תפוז') כדי להתמודד עם חלק מהבעיות. אם יש לך נכונות להיות אקטיבית - יהיה בזה סיכוי טוב להגיע לשינוי.

אני לא אלך, כי אני לא אוהבת

לפרסם את הקשיים שלי, ויהיה לי מאוד לא נעים לדעת שהשכנה שלי יודעת כל דבר עליי.

ברוכה הבאה

גם אני מכורה. למרות שלפעמים אין לי ברירה ואני לא יכולה לצפות בפרק. אני שמחה שהפורום שלנו מוצא חן בעינייך. אני רואה בפוורום מקום לדיון ולשאלות גם לגבי הדמויות עצמן וגם לגבינו אנו בחיים שלנו. יובל הביא לכאן לפני חודש מאמנת שענתה על שאלות. תחפשי בפורום ותמצאי.

יפעתי12

New member
הלוואי והיה בית כזה גם בארץ!!!!!

אבל בלי מצלמות וכל הפירסום הזה. זה ממש לא בשילי וזה לדעתי גם מונע מאנשים להיפתח. אם כי לא מובן לי איך אנשים בתוכנית אמרו שהם ביישנים אם הם הסכימו להצטלם לתוכנית ולחשוף את חייהם בפני חצי עולם... מצד שני - כיף להם שהצליחו לעשות זאת כי זה עזר להם להתמודד מול בעיותיהם.

מאיה 1000

New member
היי מיכל

מיכל, אני הייתי מאוד רוצה להיות בבית כזה, אבל בלי מצלמות. מה איתך? לא יפריע לך להחשף?

למעלה