שלום לכולם!!!

שלום לכולם!!!

חדשה בפורום אך לא חדשה בתחום... אני פשוט מכורה לפאזלים ולצערי אין לי מספיק זמן, כסף או מקום בשביל להרכיב פאזלים כל היום. אני מעלה בפניכם שלושה פאזלים שסיימתי לא מזמן וממתינים למיסגור...

MEGA GAME3

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אני עשיתי את בריאת האדם ב-5000 (פאזל יפה מאוד),יש פאזלים בתכון?

הפאזל הבא...

היום אני מתחילה את "הבית הצהוב" - וינסנט ואן גוך (אמא קנתה באמסטרדם במוזיאון ואן גוך) תמונות אני העלה בהמשך.

jocie1

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה, פאזלים מקסימים

ראיתי את האמצעי היום. הוספתי לרשימה של קניות עתידיות.

ssyוM

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

פאזלים מאוד מיוחדים, נשמח לשמוע עוד פרטים אודות הפאזלים שכבר הרכבת

Lil Kitty

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

פאזלים נורא יפים, הכי אהבתי דווקא את זה שאמא שלך בחרה

Lanni

New member
חד קרן זה תמיד דבר טוב ../images/Emo2.gif

יש לך תמונה להראות של הפאזל מהמוזיאון? אחלה פאזלים - הגיע הזמן שתעברי לפאזלים גדולים יותר
אין מקום/כסף זה רק תירוץ אין זמן זאת כבר בעיה מוכרת שאני מזדהה איתה
בינתיים בפאזל האחרון שחנכתי עשיתי רק 2 דרגות של המסגרת וזהו.. כל השאר גם נראה קשה להחריד

../images/Emo20.gif

בקשר לתמונה מהמוזיאון, אני לקראת סיום... אני תקועה כרגע עם השמיים הכחולים ואני פשוט על סף ייאוש, אני פשוט עוברת חלק חלק. (אני מקווה שבקרוב אוכל להעלות תמונה גמורה של הפאזל). חשבתי לעבור לפאזלים גדולים יותר, אבל משום מה נוח לי להשאר עם הפאזלים של אלף חלקים, אומנם זה באמת נהיה פשוט מדי ואני מסיימת אותם דיי מהר, אך בגלל חוסר הזמן שיש לי אני מעדיפה להשאר ככה. אני לא מסוגלת להשאיר פאזל לא גמור בבית ולמשוך את סייומו הרבה זמן, אז ברגע שאני יודעת שהתפנו לי כמה ימים של חופש אני פשוט קונה פאזל שאני יודעת שאוכל לסיים אותו בכמה ימים אלו.

Lanni

New member
אז קדימה - תארגני לך איזה חופש.. ../images/Emo6.gif

ותקני פאזל גדול אין לך תמונה מהאינטרנט של הפאזל מהמוזיאון?

למעלה