שלום לכולם.

Liav25

New member
שלום לכולם.

היי, אני ליאב ואני חוגג עוד 8 ימים 14, אבל ההודעה הזו היא לא כדי לקבל מזל טוב. קראתי את הכתבה במגזין של מעריב, ונזכרתי ששמעתי בעבר כבר על חלומות צלולים. האם זה נכון שיש סכנה בחלימה צלולה שבשלב מסוים אני אתעורר במציאות, אחשוב שזה חלום ואנסה לעוף או משהו וזה ייגמר בנזק ?... מאוד הייתי רוצה לחלום חלום צלול, בעיקר בשביל החוויה וההנאה. השאלה העיקרית שלי: אם אלמד לפתח טכניקה של חלימה צלולה, זה יכול להפוך את כל החלומות שלי לצלולים, כי בכולם בעצם אדע שאני חולם ?

Liav25

New member
אגב...ווילד.

ראיתי בפורום שיש קובץ מוזיקה שמשמיעים וזה גורם לווילד. האם יש סכנות בווילד ? קראתי שמישהו שם את הכרית על החזה ואז נכנס לווילד והרגיש שהוא נעלם, ואני לא רוצה להכנס למצב של סיוט כזה או כל מיני דברים רעים. תודה.

Lil KeKe

New member
אין שום סכנות את היכול להרגע !

זה עניין טבעי לחלוטין

silverhawk

New member
שלום ליאב

ברוך הבא לפורום.
הרשה לי להרגיע אותך - בחלומות צלולים אין כל סכנה. הסיכוי שתחשוב במציאות שאתה חולם הוא יחסית נמוך, ובכל מקרה, לצורך זה קיימות בדיקות המציאות. הטמע אותן, ותוכל להיות רגוע. לשאלתך השניה, התשובה שלילית. החלומות הצלולים אינם מחליפים את כל החלומות הרגילים. למעשה הם מהווים אחוז נמוך ביותר מזמן החלימה הכללי. מעבר לזה, סביר להניח שכפועל יוצא מהאימונים שלך, תזכור גם את חלומותיך הרגילים בצורה טובה הרבה יותר.

למעלה