שלום לכולם!!!

lirch

New member
שלום לכולם!!!

אני לירון ואני חדשה! :) רציתי לשאול אתכם שאלה- אני סטודנטית למשפטים שנה א' ואני רוצה לעשות את עניין הדיבוב מהצד בתור תחביב עכשיו-השאלה אם אפשר לעשות את זה בתור תחביב או שזה משהו שצריך להתמסר אליו ממש מה אתם אומרים!??!
 

BambiBar

New member
שלום^^../images/Emo60.gif

אממ כן את יכולה לעשות אז זה בתור תחביב...אבל קודם את צריכה לעבור קורס, יש באולפני נלס וג'פטו..אז תתקשרי לברר^^ אבל נגיד אחרי שעברת את הקורס והזמינו אותך לדבב (לא שזה בטוח שיזמינו,רק אם את תיהי טובה והקול שלך יתאים לדמויות אבל את תמיד יכולה להתקשר לעוד אולפנים ולשאול אם יש אודישנים וזה.....) אז את בוחרת עם מנהלת ההפקה של האולפן את השעות והימים שנוחים לך..^^
 

MorraniChan

New member
היי לירון D:

אני מורן בת 16, סיימתי לפני חודש וחצי בערך קורס דיבוב ויצא לי לדבב בכמה דברים :) דיבוב את יכולה לעשות בתור תחביב בלי בעייה. אבל כמו שבר אמרה לך, צריך לעבור קורס [בד"כ הוא פעם בשבוע בשעות הערב], את שעות העבודה את מתאמת מראש :)
 

מאיוש33

New member
היי לירון :]

אני מאיה, בת 14 , לצערי עוד לא מדבבת :(( הממ...קודם כל, כמו שבר אמרה, את צריכה לעבור קורס בנ.ל.ס או באולפני ג'פטו שיתן לך רקע והתנסות בדיבוב :)....לדעתי נושא הדיבוב הוא יותר תחביב מאשר מקצוע של ממש, אבל יש כאלה שלקחו אותו בתור מקצוע והיום הם במאים, טכנאים, מתרגמים, ועוד מקצועות שקשורים לדיבוב .
 

אוקיקי

New member
היי, ברוכה הבאה:)../images/Emo182.gif

וכמו שכבר אמרו לך, התשובה היא: כן.
 

ellapr41

New member
הי לירון! ברוכה הבאה!

אממ בקשר לשאלה שלך, כמו שענו לך, כן אפשר.. אבל את צריכה לדעת שהקורסים עולים כ-2370 ש"ח (זה המחיר של הקורס בנלס לפי דעתי).. שזה סכום נכבד.. אז בהחלט אפשרי לעשות את זה בתור תחביב כמו אצל רוב האנשים כאן, אבל צריך לזכור שצריך להשקיע די הרבה כסף בהתחלה... אה כן, ואני אלה, בת 14 וחצי מחכה (נצח!) שהקורס בנלס יפתח.. ברוכה הבאה!!
 
למעלה