שלום לכולם

שלום לכולם

אני חדש כאן שמי אייל היום נירשמתי אני מעריץ די גדול של אלביס אני שמח להיות כאן הייתי פה בעבר אבל אני שמח לחזור לפה עוד פעם שיהיה שבוע טוב פה לכולם

ברוך הבא אייל, ספר איך התוודעת למלך?

אני שמח שיש עוד ח'ברה צעירים שמכירים ואוהבים את אלביס כאן בארץ. תהנה כאן בפורום ליאור

אהלן ליאור

ממצב? בעיקרון אני כבר כמעט יותר משנתים כבר מעריץ תמלך בפעם הראשונה שמעתי תמלך במיקריות לגמרי ברדיו ולאט לאט התמכרתי ועד היום אני מעריץ של המלך יש לי מלא שירים שלו אצלי סרטים הופעות הכול כמעט אני מאוד שמח שיצא לי הזכות להכיר תמלך כול יום כמעט אני שומע תמלך בלי סוף חבל שהוא לא איתנו היום ודרך אגב ליאור יש לי שאלה ולאחרים כאן אם יודעים קראתי בכול מיני אתרים גם פה בפורום שאולי אלביס חי האם באמת יש מצב שזה אפשרי? האם באמת קבורה שם בובת שעווה? כי אני די מבולבל מהענין הזה ודרך אגב ליאור ואחרים כאן אם תירצו משהו בקשר למלך שיר או הופעה או כול דבר אחר אתם מוזמנים לפנות אלי מתי שתרצו

אלביס פרסלי...פנית לליאור...נכון...

אבל אני יענה לך כי כניראה ליאור עסוק קצת... לגבי השאלה...אם אלביס חי...? לא הוא לא חי פיסית ...הוא מה שניקרא PASED A WAY הוא חי רוחנית בלבד...בובת שעווה..? זה לא משנה את העובדה שאלביס..הלך לעולמו....בכל מיקרה....לא יודעת על זה...כלכך... גם הוא הוא מת או חי פיסית...תמיד יהיו אנשים שינסו ל" העצים" אתל הענין ולתת לזה אפקט אחר...בגדול...הוא מת פיסית... לגבי השאר ליאור...יענה לך....

אם אלביס לא מת פיסית אז מה אומרת התמונה הזו,

האם זו הצגה לציבור הרחב
ושימו לב כמה התמונה הזו נוגדת ת'טבע
האבא קובר את בנו

טtal

New member
זה אלוויס עם האפיפיור בתמונה? ../images/Emo12.gif

למישהו יש מושג אויפו ומתי התמונה הזו צולמה?

טtal

New member
אני יודע שאלוויס פגש את ניקסון

ובאותה הזדמנות אולי גם האפיפיור הגיע לפגישה???

למעלה