שלום לכולם

AdiBaba

New member
שלום לכולם

שלום, קוראים לי עדי ואני מעריצה של אלאניס כבר שלוש וחצי שנים (האמת שלפני שהפכתי למעריצה ממש תיעבתי אותה). חלק מכם מכירים אותי. מי שלא, נעים מאד. מישהי פה כתבה שלא הגיוני שלשיר יהיו שני קליפים (בהקשר ל"פרישס אילוז´ן). להזכירך ל"יו לרן" ול"אד אובר פיט" היו שני קליפים. ואני יכולה לתת לך עוד הרבה דוגמאות לשירים עם שני קליפים. קיים עוד קליפ לשיר שאלאניס צילמה, היא אמרה שהוא מראה את הפנטזיה והמציאות שבמערכות היחסים שלה. הקליפ בוים ע"י אותו במאי של "אנדס קלין". אין לי מושג למה לא מראים את הקליפ הזה, יכול להיות שאלאניס החליטה לגנוז אותו (כמו שהיא עשתה ל"ג´וינין יו"), יכול להיות שהוא ישודר בקרוב (נקווה). דרך אגב מישהי פה שאלה מי זה הבחור שאלאניס מגלחת לו את הראש. קוראים לו אי ג´י והוא האסיסטנט שלה. לגבי ההשמעות של "פרישס אילוז´ן", הן באמת מועטות. אבל זה לא אומר כלום. זאת רק ההתחלה ויש שירים שלוקח להם זמן לתפוס תאוצה. אם השיר הזה לא עומד להיות להיט אז אני פשוט צנצנת.

Mr Freeze

New member
היא גנזה קליפ ל"ג´וינינג יו"?! למה?

זה השיר האהוב עליי באלבום השני, ואחד האהובים עליי שלה בכלל!
רק לחשוב על הקליפ החזק שהיא יכלה להוציא לו... בר.

j u n k

New member
עדי!!!!! ../images/Emo13.gif

תהיתי מתי תבואי להאיר את עיננו עם הידע הנרחב שלך. אז הנה את!
וטוף שכך. מחכה לשיחות המעמיקות\ פילוסופיות שלך לגבי אלאניס. בכל אופן...אחלה לראות אותך פה.

Rוית

New member
שלום עדי ../images/Emo140.gif

אני זאת שאמרתי בקשר לקליפ, דבר ראשון, לא אמרתי שזה לא יכול אלה שזה לא נראה לי הגיוני, אבל נראה לי שאת יודעת קצת יותר טוב, אז אני שמחה שתיקנת אותי
ותודה על ברור מי זה אי-ג´י, הוא כזה חמוד בקליפ ובתמונות ועכשיו אני יודעת מי זה...
ברוכה הבאה לפורום,

למעלה