שלום לכולם :)

BambiBar

New member
שלום^^

היי שירה :) אני בר בת 15 וחצי...גם מדבבת... מגניב שהצטרפת ^^

BambiBar

New member
עשיתי קורס בחופש הגדול שעבר בנלס ומאז דיבבתי

במיקס מאסטר את פויי בפפה פיג את פפה בסוסלנד את טיני ובבובספוג, ג'וניפר לי, מרטין על הבוקר, תפוס ת'כריש כל מיני דמויות קטנות וקולות רקע..אהה וגם בבראץ ובשאולין זוונזאנג משהו כזה..אבל שני אלה עוד אל עלו לטלוויזה..

Reichan

New member
מאיפה הגעת לכל האולפנים??? X_X

תמיד כשאני מתקשרת אליהם הם אומרים לי שהם לא צריכים עוד מדבבים T_T

חח בקשר לאולפנים

אני באמת לא יודעת לפי מה ששמעתי עדיף כנראה ללכת לקורס אני לא עשיתי אף פעם קורס אבל שמעתי על ילדים שמתקשרים לאולפנים ובסוף כן מקבלים תשובה חיובית..

Reichan

New member
כן, אני יודעת ../images/Emo3.gif

גם אני מאלו שעשו פה קורס, וגם יצא לי לדבב קצת פה ושם, אבל אני כמעט לא מצליחה להכנס לאולפנים... התקשרתי כמה פעמים לווידאופילם ואמרו לי שהם לא מחפשים, ואת קובי אשל לא תפסתי
אבל לפחות יש את נ.ל.ס ודאבי-דאב

BambiBar

New member
אמ מכירים אותי ב3 אולפנים

נלס דאבי דאב ווידאופילם..נלס כי עשיתי שם את הקורס דאבי דאב זה כי התקשרתי אליהם מזמן..וחח סתם היה לי מזל אז היא לקחה את הפרטים שלי ואז הם התקשרו אלי ווידאופילם זה כי המליצו עלי שם..P: ^^

MorraniChan

New member
רגע... את זה לא סיפרת לי

לא ידעתי שמכירים אותך בווידאופילם O: מזל טוב!! DD:

BambiBar

New member
P: חחח זה ממזמן..

דיבבתי שם במרטין על הבוקר בפרק 4 יש בכל פרק שני חלקים אז בפרק 4 דיבבתי בשני החלקים..חח וזה היה דיי מזמן..P:

BambiBar

New member
לא

זה סידרה חדשה, זה לא נערי שאולין , זה שאולין זוונזאנג משהו כזה ובראץ גם עלה אבל זה עונה חדשה...

אוקיקי

New member
היי

ברוכה הבאה! אני אורי, בת 14 ומדבבת לעתיד חח
אמטוקוני חורף!! (אמוטיקונים, מה זה השם הזה?!)

sיגי

New member
שלום שירה!

אני סיגי, גם אני עברתי קורס בנלס וגם דיבבתי טיפונת בכל מיני מקומות . בא לך לספר לנו איך הכל התחיל? (הכל- עניין הדיבוב כמובן...לא בראשית ברא וכו')

miaBaby

New member
welcome :)

האחים הקטנים שלי חורשים עלייך בדורה ועשית את ליסה פשוט אחד על אחד עם האנגלית, אין מה להגיד, את מוכשרת בטירוף וברוך הבא :)

היי :) ../images/Emo187.gif

אני אחינועם בת 16..עברתי קורס בג'פטו כמעט לפני שנה ועשיתי ממש מעט תפקידונים :)

למעלה