שלום לכולם

tomel

New member
שלום לכולם

סוף סוף פתחו פה צ´אט עם משמעות ומכירים פה בשתים מהסדרות הטובות ביותר בטלויזיה, רק חבל שביטלו את פיוצ´רמה אבל כל עוד שיש סימפסונס אני מאושר, במיוחד אחרי הפרק של שבת שאני עדיין צוחק ממנו. והנה תרומה קטנה.

kintaro

New member
רק לידיעתך

יש לי את כל העונות בבית, כולל הרביעית (לפחות, את 12 הפרקים ששידרו ממנה - היא הייתה קצרה למדי)

TimBuck2

New member
יש אפילו יותר

איפה כל האלה עם העונה הרביעית מוקלטת??

TimBuck2

New member
התגובה שלי נכתבה לפני שהתפרסמה

התגובה שמעליה. אני אולי בלונדינית, אבל אני לא טיפשה.. בד"כ.

kintaro

New member
זה בסדר ../images/Emo9.gif

אני מחכה שפוקס ישדרו את שאר 16 הפרקים שיש להם במחסן לאחר שביטלו את הסידרה

TimBuck2

New member
אתה לא היית כותב את מה שאני כתבתי?

חחח... גם אני לא. עזוב, אני במין מצברוח כזה. אדם חכם במקומי היה מתרחק ומכבה את המחשב... אבל... טוב, אח"כ.

OLucifer

New member
פיוצ´רמה יורדת מהמסך

רשת פוקס החליטה שהתכנית לא מתאימה להם, כי בארה"ב אין לזה רייטנג גבוה (לא מפתיע, לאור השעות שבה היא משודרת), ולכן הם יורידו אותה מסוף עונה רביעית. נפתחו ברשת מספר עצומות שקוראות לפוקס להחזיר את הסדרה, אז בתגובה הם הודיעו שאם הם יחזירו את הסדרה זה לא יהיה עם אותם תסריטאים ואנימטורים (מה שיגרום לכך שזה לא תהיה אותה סדרה) אי לכך, ובהתאם לזאת, נדפקנו, בגדול!

הקרפיון

New member
גם הסימפסונים יורדים בקרוב ../images/Emo10.gif

כך לפחות לפי כתבה שהיתה ב"הארץ" לפני חודשיים בערך. לצוות מתחיל להיות "קשה להפתיע" את הצופים. בקרוב העונה האחרונה...

אז יוצר הסימפסונים...

אמר בתגובה שאלו סתם שטויות, הוא אמר פשוט שזה קשה לחשוב על דברים חדשים אבל זה לא אומר שהתוכנית יורדת. הומר סימפסון ימשיך להנעים את זמן הצופים והתוכנית לא יורדת, ולא מתוכננת לרדת.

fry

New member
ok

lets make it clear פיוצ´ראמא משודרת בארצות הברית מיד אחר הסימפסון ואת האמת יש לי די הבנה למה זה יורד סידרה טובה בסדר אבל לא מגיעה לקרסוליים של סימפסון

למעלה