שלום לכולם

shani115

New member
שלום לכולם

אני לא יודעת עם זה הפורום המתאים אבל יש לי בעיה. בילדותי תקפו אותי מינית אבא וסבא שלי ואני חושדת שקורים דברים מאוד מוזרים וסבא שלי משלם כסף לאנשים שיעקבו אחריי ויעשו דברים נוספים לאן אני יכולה לפנות ומה אני יכולה לעשות?

maybesure

New member
בהנחה שהתחושות שלך

הן בבחינת אינטואיציה בריאה ומאחת שחוותה מעקבים - כך שברור לי שיש מטורפים שמסוגלים, קראתי קצת בבלוג שלך, ההמלצה שלי במקרה שלך: פני לעובדת סוציאלית ברשות המוניציפלית שלך, או לערן או לעמותה לנפגעות מינית. במקרה שיש לך הוכחות לגבי מעקבים, איומים או הטרדות - ישר למשטרה. זה מה שאני עשיתי והעניין טופל.

מיד לדווח

אם את עדיין תלמידה גשי ליועצת בית הספר. אם את בוגרת פני לרווחה, או לנפגעות לתקיפה מינית. חשוב שתספרי על מחשבותייך למעקבים. צריך לבדוק את הסוגייה מכמה היבטים.

shani115

New member
תודה לכל המגיבים

עזרתם לי מאוד,האמת שזה קצת יותר מסובך והסבא הזה מטורף אני בטוחה שקורים דברים מוזרים ויש לי גם הוכחות רק לא ממשיות אני שמעתי מישהו מלמטה אומר "האמא הלכה"בדיוק מתי שאמא שלי יצאה מהבית. הייתה תקופה שרציתי להגיש תלונה במשטרה ובדיוק אבא שלי התקשר ואמר שהוא לא עשה כלום ואז קרובת משפחה שלי שאלה איך הוא ידע הוא התקשר ממש בתזמון ואולי הוא עקב אחרינו?הוא גם רמז לי שקורים דברים ושזה יותר מסובך ממה שאני חושבת ושאני אעזוב את הבית.

למעלה