שלום לכולם!

Gilmore Fan

New member
שלום לכולם!

אני חדשה כאן בפורום. אני מתה על מחזות זמר!! לא יוצא לי לראות המון, אבל אני משתדלת כשיוצא. בעיקר אני אוהבת את שיער (בוודאי), בגרסת הסרט שלו- לא ראיתי אחרת, אוליבר, שראיתי בלונדון והיה מ-ד-ה-י-ם, יוסף וכותונת הפסים (ראיתי עם דוני אוסמונד, מאוהבת בדיסק עם ג´ייסון דונובן), גריז- גם ראיתי בלונדון, קאטס- ראיתי, לא ממש אהבתי, אבל הפסקול משגע. ו..... נראה לי ששכחתי משהו אבל לא נורא. בקיצור, רציתי להגיד היי אז היי!

WELOCOM!!!

ברוכה הבאה לפורום שלנו! אנחנו שמחים לקבלך לכאן! מספר תגובות שלי להודעתך: שיער - מדהים, מדהים, מדהים! ראיתי את הסרט איזה חמישים אלף פעם, אני מתה עליו, ובלי קשר - אני כולי לבושה בבגדי סיקסטיז, מעריצה את הסיקסטיז, וכו´. השפיע עליי רציני... בעצם, תמיד הייתי ככה. לא משנה. בכל מקרה - ביום ראשון ה-2 ביוני אני, נגה בלי ו´ וכפי הנראה עוד כל מיני אנשים הולכים לשיער בבית צבי. כולם מוזמנים וגם את בפרט. יוסף וכותנת הפסים - בישראל העלו את זה לפני מספר שנים עם שי זורניצר וחווה אלברשטיין, וגם בבית צבי עם יגאל מזרחי (המדהים!) שמשחק גם בתור ווף בשיער. בחור מקסים ושחקן מוכשר מאוד. דוני אוזמונד לא הבחור שלי, אבל ג´ייסון דונובן משגע! גם חתיך וגם מתוק, מה צריך יותר?
וגם יוסף המקורי, גארי בונד, מדהים ביותר. איך זה שהחתיכים האלה קיבלו מתנה נוספת מאלוהים - כישרון שירה וכישרון משחק? פשוט חלוקה לא צודקת! סתאאאאאאם...... עזבי, אני מדברת שטויות. אוליבר - מחזמר מוצלח, במיוחד במקורי עם ג´ונתן פרייס בתור פייגין (פרייס גם משחק כעת בתור פרופסור היגינס בגבירתי הנאווה, היה לי את העונג לדבר אתו, והוא גם היה הEngineer המקורי במיס סייגון). בגרסה הישראלית של זה, אבל לא היו אלו אותם השירים בכלל (וזה מאוד חבל...), שיחק שלמה בראבא הגאון בתור פייגין, אלי דנקר בתור ביל סייקס ו... גם חברתכם הקטנה, סתיו, בתפקיד שולי ביותר. אבל בראבא החמיא לי על המשחק שלי! וזה לא הולך ברגל... הוא פשוט בנאדם מקסים. גריז - פשוט סוחף. ג´ון טרבולטה מדהים אותי כל פעם מחדש (בסרט, כמובן) אבל לא אסלח לסנדי על שהשתנתה רק בשביל גבר! זה סרט ומחזמר פשוט לא פמיניסטי... קאטס - תפאורה, תלבושות, איפור, תאורה, כוריאוגרפיה ומוסיקה (בעיקר מוסיקה) מדהימים ומהממים, אבל עלילה - ברצפה. לא יעזור כלום. אבל מחזמר יפיפה... כפי שאתם רואים אני לא אוהבת להגיד דברים רעים, רק דברים טובים... שבוע טוב לכולם! נ.ב: בקשר לחתימה שלך - קלוד כותבים Claude, לא Claud...

Gilmore Fan

New member
אוח, ידעתי../images/Emo10.gif - צריך לסקול אותי!!!!

ראיתי את שיער העברי מתישהו- לפני דיי הרבה זמן, אבל. אני לא חושבת שאני אוכל להגיע (בגרויות, מגנים -איכס!!!
) אבל תודה על ההצעה- ותהנו!! מה שיחקת באוליבר? איזה שווה לך!! אני מתה להשיג הזדמנות שכזו (משחק-חלום ילדות שעוד לא פג)

לא לסקול אותך, לא לא לא... ../images/Emo13.gif

שיחקתי סתם אחד מהחבורה של פייגין. זאת הייתה חוויה, אבל... כמו שאמרו זה מכבר הגשש החיוור: גם סיוט זה חוויה. סתאאאאאאאםםםםםםםםם וחבל שלא תוכלי להגיע לשיער...

למעלה