שלום לכולם!

לנושנוש

New member
שלום לכולם!

בילדותי חוויתי הרבה פעמים חלומות שידעתי שזה חלום ויכולתי לישלות בהם. למה בבגרותי זה כבר לא קורה יותר? אני לא זוכרת את עצמי בחלום ביכלל.
אני אשמח בכמה מילים הסבר על למה שנירצה לחלום חלום צלול.מלבד שזה מרתק כמובן. אני ממש חדשה בעניין. העירו את עיניי בבקשה

gggssshhh

New member
תיכנסי לאתר החלומות הצלולים של אלון ברמן

הקישור נמצא בצד שמאל של עמוד הפורום. בהצלחה! :) (ושנה טובה)

לקשמי

New member
חלומות צלולים

זה ידוע שלילדים יותר קל לחלום חלומות צלולים. אולי כי הדמיון שלהם יותר מפותח ואולי כי הם יותר מרשים לעצמם לשחק עם הדמיון. הם עדיין לא בקטע של להיות מקובעים, להיות כמו כולם וכו'. הם יותר חופשיים. שווה לעבוד על הנושא של חלומות צלולים כי הם פתח אל הלא מודע שלך. באמצעות החלומות את יכולה לפתור בעיות, להגשים מטרות וכו'. בקיצור להכיר את עצמך יותר.

Bluescale

New member
ברוכה הבאה לפורום!

חלומות צלולים באמת קלים יותר ללמידה בשביל ילדים מאשר למבוגרים ולכן בבגרותך החלומות הצלולים פחות בולטים. במקרה כזה, אשפר לא רק להיכנס לאתר של אלון ברמן, לקרוא את הדרך להשגת חלום צלול אלא גם לעשות את מה שכתוב. להתחיל לנהל יומן חלומות, לעשות בדיקות מציאות ולנסות מדי פעם טכניקות מתקדמות. כל הדברים הללו יסייעו לך להגיע ליותר חלומות צלולים וחלומות צלולים חזקים יותר. בהצלחה בהמשך הדרך! פבל.

gggssshhh

New member
אולי הם יותר קלים לילדים אבל

יש סיבה לזה שהאתר של החלומות הצלולים אסור לילדים מתחת לגיל 14 בלי אישור הורים....... וזה מלחיץ.

לקשמי

New member
הסיבה היא

כדי למנוע מילדים לעשות שטויות, כלומר לעשות "בדיקות מציאות" שעלולות לסכן אותם. אבל האמת היא שלילדים קטנים בהרבה מקרים אין צורך בכלל להתאמן על חלומות צלולים כי זה בא להם באופן טבעי. ככה זה היה כשאני הייתי קטנה. באיזשהו שלב, כשכבר מתחילים יותר "להיכנס לעולם" ופחות לדמיין וכו', זה נעשה יותר קשה ואז צריך כבר לתרגל את העניין של החלומות הצלולים.

gggssshhh

New member
כן... כנראה

היי, את luciddreamer מישראבלוג, לא? איזה כיף שחזרת לפורום

לקשמי

New member
כן, זאת אני

חזרתי לפורום, בתקווה לחזור סוף סוף גם לחלומות הצלולים.

שטויות, אני בן 12 כבר חלמתי 3 חצלולים ואפקט

המכשפה לא מפחיד או כואב, ואסור לקרוא באתר כי מפחדים שהילד יעשה דברים מסוכנים כמו לעוף וכו', אני לא רוצה לעוף זה בטוח. אבל אפשר להדביל בין מציאות לחלום בקלות, זה ברור, גם במציאות הכל אמיתי יותר...זה ברור שקל יותר וזה לא מסוכן.

Roy1232

New member
צודק, זה ידוע שבמציאות ההבדלה הרבה יותר קלה

מאשר בחלום. כנראה כי הנטייה הטבעית שלנו היא לזרום עם מה שקורה בלי לשאול שאלות

למעלה