שלום לכולם

יוב יוב

New member
שלום לכולם

היי. קוראים לי יובל, אני בן 24 וחצי ממבשרת מיון, ואני כאן בזכות אליסף שהזכיר את הפורום כשדברנו על האורגן שהוא רוצה למכור, ובאתי לגשש מה קורה פה באמת. אז נעים מאוד. אגב, אני מנגן קלידים מגיל 5 בערך, התחלתי באיזה אורגן ישן של קסיו, עברתי לימאהה PSR 520 ששירת אותי בנאמנות משהו כמו 11 שנים או יותר, ואז קניתי לי האמונד ישן (אבל לא B3) וקטרון SD1. לאחר מכן (היות וניגנתי באירועים ונהרס לי ה 520) מכרתי את האמונד וקניתי PSR 1500 שלפני כשנתיים החלפתי אותו בג'ונו די של רולנד. נכון, הפסדתי על העיסקה, אבל נהנתי (ואני עדיין) נהנה מהמוצר. אז למי שלא עקב, כרגע יש לי את הקטרון והרולנד. עכשיו אני במגמה למכור את הקטרון ולחזור לשורשים - ימאהה. וכאשר (אני מקווה בקרוב) אני אמכור, אקנה או S-900 או PSR 3000 (זה המקום שאתם מוזמנים לייעץ).. זהו, נראה לי שעברתי על הכל... רגע! עוד משהו שחשוב לספר: הייתה להקה ששמה "שווי ציון" ו/או "עשויים להכיל בוטנים" (שאלה אותם אנשים) שהיינו נפגשים פעם בשבוע, עושים חזרות ובסוף הופענו פעמיים: בקיבוץ ניר עם (שיש סרוטניום ב"יוטיוב" - תכתבו בחיפוש "ניר עם" ותגיעו אליהם), והופעה גדולה בפאב של קיבוץ בארי. ידענו שאנחנו הולכים להתפרק לאחר מכן (טיסטת לחול של חלק מהצוות) אז הקלטנו כמה שירים, שאותם אפשר לשמוע ב"סוליד רוק" (אנחנו בטופ 10 לדעתי). עשינו שני קאוורים מאוד משעשעים: אדון שוקו - ברגאיי, וכתבנו שני בתים לAIG החברת ביטוח. את שני השירים והאחרים המקוריים כאמור, אפשר לשמוע בסוליד רוק. עכשיו באמת זהו, אני מקווה להיות שותף פעיל באתר עם המעט ידע שצברתי, מקווה להיעזר בכם ובכל מקרה - שתהיה לנו אחלה של שנה! אז.. נשתמע יובל

ברוך הבא../images/Emo24.gif

הPSR520 היה באמת אורגן מוצלח מאוד.זה היה האורגן השני שלי. אתה יכול לפרסם את האורגן שלך למכירה בפורום וגם בלוחות הפורום. הג'ונו די של רולנד באמת מוצלח וזול.כסינטי הוא באמת בחירה מוצלחת. את הSD1 ראיתי בתל אביב לפני כמה שנים.זה היה ממש ימים ספורים אחרי שהוא נחת בארץ.התחברתי אז לאוזניות ונדהמתי מהכלי.המחיר היה בשמיים.היה לי אז את הPSR730 אם אני לא טועה.הSD1 נותר אז בגדר חלום
מאז המחיר כבר הספיק לרדת-אני הזדקנתי וקניתי חלום אחר בדמות הE80 של רולנד והSD1 נשאר אצלי בגדר תעלומה.התעלומה הכי גדולה שיש בקרב האורגנים האוטומטיים. מצד אחד,שמעתי אותו לא מזמן בהופעה והוא נשמע יותר ממצויין מצד שני אני רואה הרבה במעקב שלי באינטרנט שמנסים למכור וללא הצלחה יתרה.יש דיווחים על כך שהאורגן נתקע אבל במחילה גם הG70 יש עליו היסטוריה כזאת וניתן למצוא אותה בארכיון הפורום. אשמח אם תעזור ותשפוך קצת אור על העניין

יוב יוב

New member
קודם כל תודה על הכל וברכת שנה טובה לכולנו!

ועכשיו לדברים שבאמת מעניינים אותנו: למכירה קטרון SD1 הכולל: פדל סוסטיין, פוט סוויץ 13 כפתורים הניתנים לתכנות, קייס קשיח ותיק בד. הכל הכל ב 9500 ש"ח בלבד. קצת על הקטרון שלי: הפעם הראושנה שאני ראיתי את הSD1 הייתה כשהייתי בצבא. נסעתי לתל אביב, נכנסתי לכלי זמר,ראיתי את האורגן במלוא הדרו כשעליו היו מונחים אזניות. התיישבתי, שמתי את האזניות על האזנניים וברגע שלחצתי על הקלידים.... וואו! כל הצלילים ברמה כל כך גבוהה! והתופים, והאפשרויות הרבות שיש בו, הרגשתי בעננים. ראיתי את תג מחירו והבנתי שאת זה בחיים אני לא אקנה. אבל על כל מקרה - לקחתי פרוספקט שלו. חזרתי לביתי, המשכתי לנגן על ה PSR 520 שלי בצנעה ובהנאה, וממשיך בחיי כאילו כלום לא קרה. עברו החודשים, השתחררתי מהצבא והתחלתי לעבוד. לקחתי הלוואה של 15 אלף שקל כדי לקנות.... פי אס אר 3000. הוצאתי את הכסף, נסעתי עם חברי הטוב ג'ימי כאשר לידו אזוקה המזוודה עם הכסף לכלי זמר פתח תקווה כדי לקנות את האורגן. נכנסנו לחנות ואמרתי: "שלום, באתי לקנות פי אס אר 3000!" המוכר האדיב שלומי (שלימים נהייה מנהל הסניף בירושלים) אמר לי: "סבבה, אבל בוא תראה משהו לפני" ואז לנגד עיניי נגלה אורגן מדהים ביופיו ובצליליו שההבדל בין שני הכלים היה כ 2000 ש"ח או פחות. האמת שכמה שהוא היה יפה ואיכותי, לא באמת זיהיתי אותו. קניתי את האורגן, יצאתי מבסוט, נסעתי הביתה והתחלתי לנגן וכמובן שנהניתי מכל רגע. לאחר כשנה ומשהו התכוננתי למעבר דירה עם כל משפחתי, אני מסדר את הארון ופתאום מצאתי את הפרוספקט האבוד, ואז אני מגלה שזה האורגן שעד לפני זמן מה היה בגדר חלום שלא יתגשם... ומאז אני מנגן עליו בהנאות רבה. ועכשיו על הקטרון: בדיוק עכשיו מישהו שהתעניין באורגן שלי שאל אותי על כל מיני "פריזים" וכאלה, ואני תודה לא-ל, לא נתקלתי אפילו באחד. כל הזמן הזה שהאורגן אצלי לא הייתה לי (בלי עין רעה וכאלה) שום בעיה, הוא עובד כמו פנתר, עשיר בצלילים ומקצבים ברמה כזאת שכשניגנתי על צליל של סקסופון - מי שלא רואה מי מנגן חושב שזהו סקסופנאי אמיתי. כל החבר'ה שיש לי אותו והם רוצים למכור זה רק בגלל שעתידים לצאת דגמים חדשים, וכל אחד רוצה להתקדם. הסיבות שאני מוכר את האורגן זה רק מפני שאי קטן יחסית בגודלי ולא ממש חזק, וקשה לי להרים אותו כל פעם (טוב, לא באמת קשה, פשוט אני מתעצל כל פעם לסחוב 16.5 קילו על כתף אחת...) וגם שאני לא יודע לתפעל אותו כל כך. ושוב, אני מאוד רוצה לחזור לשורשים שלי - ימאהה. אני מקווה שבקרוב אצליח למכו אותו (בצער רב) ובתחילת השנה החדשה (או קצת אחרי) לנגן על אורגן חדש, וקל יותר. אמן! אז חברים, אנחנו נשתמע. ואם זה לא יהיה מחר, אז חג שמח ושנה טובה לכוווווולנו הללויה!

יוב יוב

New member
תודה רבה..

ואם אני שוב פה, אז חג שמח לכולם. ויאלה, תקנו קטרון... (ממני, בסדר?)

k o p e l

New member
SD1 כלי מעולה! כמה ..

כמה שקלים יגרמו לחיוך על פניך ולאורגן להיות על הסטנד אצלנו בסלון ? : )

למעלה