שלום לכולם

שלום לכולם

היי, גם אני ממאוכזבי גינדיס.... פתחתי עכשיו חשבון בשרת 5, ובנתיים אני צריך לחכות המון זמן עד שיהיו לי מספיק משאבים לבנות.... איך הולך פה נושא הכפולות? הם עוקבים אחריהם כמו בגינדיס, או שזה יותר קשוח? זה שווה את ההשקעה? תודה לכולם

לא הבנת את השאלה שלי

לא שאלתי אם המשחק שווה את ההשקעה... זה נראה לי שכן לפי ההתלהבות פה. שאלתי האם יצירת כפולות שווה את ההשקעה.

YitzchakRRA

New member
לא

לא רק שיתפסו אותך ויעיפו אותך מהמשחק. בהמשך אני בונה עוד כפרים ולא יהיה לך זמן לכפולות.

xxx RAANAN xxx

New member
תשובה !

תראה , תמיד אתה יכול לפתוח כפולות , השאלה מה המחיר יהיה כאשר הכפר שלך יהיה גדול ומנהל השרת יפול עליך .. הכוונה שליהיא כך , אני לא מאמין שאפשרי להחזיק מעל לחשבון 1 , אלה עם כן אתה אחד שממש כל היום על המחשב . ברגע שאתה פותח חשבון, הכפר הראשי שלך בבוא הזמן מגדל עוד ועוד כפרים משניים , אני יכול לומר לך שהאחרון שראיתי בתסריט מסויים היה לו את הכפר הראשי + 71 כפרים משניים ... עכשיו נשאלת השאלה ? אתה מסוגל ? אני לא חושב שכן ...

שאלה נוספת

אוקיי, הבנתי לגביי כדאיות החזקה. אבל בנתיים משעמם לי... ואני רוצה לבדוק את המשחק, לחקור קצת את השבטים, ואם אפשר לרמות קצת בדרך, בשיטת הכפולות האהובה, אז למה לא.... מקסימום שיהיה גדול עליי אני אתן למישהו את החשבונות המיותרים. השאלה שלי היא איך אפשר לתפוס אותי, האם הם מחפשים, וכמה זה נפוץ. ומה צריך לעשות כדי להתחמק מזה... תודה לכולם!

xxx RAANAN xxx

New member
תשובה .

כן , הם יכולים לעלות עליך ממש בקלות , אבל אתה לא חייב להיות "בעלי" הכפרים , זאת אומר כך. בטריביאן ישנה מערכת שאומרת לך , אתה רוצה לשחק עם עוד בן משפחה ? אין בעיה תודיע ! אתה יכול לשמור על עד 2 כפרים בבייביסיטר ( עוד שתי כפולות ) .. עד עכשיו נתתי לך אפשרות ל- "כפולות" חוקיות , אבל כמו שאמתי בהודעה הקודמת שלי - " אין סיכוי שתרצה לגדל יותר מ 1 " לשיקולך ולהנהתך .

cohenman

New member
תקשיב

באופן חוקי מותר לך גם שיהיה על המחשב 3 כפרים לך ולאחים שלך. אם חשוב לך להתחיל וככה למוד. אז תתחיל אבל כמו שרענן ייעץ. כאשר הכפרים שלך יגדלו , זמן העבודה על אחד מהם יספיק לך

למעלה