שלום לכולם

Dexter Morgan

New member
שלום לכולם

1. בפרק 601 ב-CSI הרגיל (לאס וגאס) גריסום מקבל באנונימיות קלטת לשמיעה. לא כל כך הבנתי מה הסיפור איתה, אולי זה כי לא ראיתי את עונה 5 ואני לא רואה לפי הסדר של הפרקים והעונות. אשמח אם מישהו יסביר לי. 2. סקר קצר: מבין העונות של CSI LV איזו הכי אהבתם ולמה? דרגו את העונות מהכי טובה להכי פחות טובה. 3. שווה לקנות DVD של עונה כלשהי או להוריד עד המוות? אני פשוט לא יודע אם יהיה כל כך כיף לראות את הפרקים כמה פעמים והאם זה שווה את הכסף.

הי../images/Emo9.gifאני יכולה לענות לך על 2 ו-3

2.באופן אישי? לאס וגאס ומיאמי אצלי במקום הראשון,והשני ניו-יורק,למרות ששלושתם איכותיים מאוד 3. ה-DVD נורא נורא יקר,זה גם מחולק כל עונה ל-3 חלקים,12 פרקים בכל קופסה,האיכות מעולה ויש גם בונוסים,אך היא נורא יקרה,אבל זה שווה את הכסף,למרות שכדאי לחכות קצת שירד

הדמר

New member
עונה

1) אם לא ראית את סוף עונה 5 אז זו קצת בעיה להסביר לך מה הקלטת, אנסה לעשות זאת בלי לתת יותר מדי פרטים שיהרסו לך, הקלטת שגריסום קיבל קשורה לחטיפה של אחד מאנשי הCSI,בשני הפרקים האחרונים של עונה 5. 2) לכל עונה יש את היופי שלה 3) זו החלטה די אישית, זה ענין כספי.

Lee1392

New member
כל העונות!!! חוץ מעונה 2 שלא ממש אהבתי..

ואני הייתי קונה אם היה לי את הכסף זה כ"כ שווה את זה!!!! ותחשוב כמה וירוסים זה מורים עם הפרקים [המחשב שלי נהייה ממש איטי ממה שהוא היה]
לאס וגאס שליטה!!!

למעלה