שלום לכולם

Kelevra

New member
שלום לכולם

מצטער שאני מתפרץ ככה אבל עשיתי חיפוש זריז בהודעות ולא מצאתי מה שחיפשתי, אז אם כבר שאלו את זה, סליחה. אני לא ממש מבעלי המקצוע אבל פעם בכמה זמן קניתי בחו"ל בלוקים של קליבו 100% כדי לעשות את כל הנסיונות והמשחקים הכיפיים שלי. לפני כמה חודשים נגמר לי הסטוק וגיליתי שאני לא מצליח למצוא יותר חומר. נציג של החברה במינכן מסר לי שהם כבר לא מייצרים בריכוז הזה, אלא רק בריכוז של (עדיין ללא סוכר כמובן) 97%, ולא בבלוקים יותר. יש לי 2 שאלות: 1. האם יש סיכוי למצוא דרך ספקים שונים חומר ישן ומוכר שעדיין נשאר? 2. האם יש הבדל מהותי בהתנהגות של החומר? מה צריך לדעת ששונה כשעובדים עם החומר החדש?

אני לא מכירה דבר פשוט עם הספק (שקדיה)

לשאלה על התנהגות החומר, אם תתאר את העבודה שאתה עושה...לא ברור איזה נסיונות ומשחקים נשמח לחשוב ביחד

Kelevra

New member
תודה, אני אבדוק

עד היום לא יצרתי קשר עם הספק בארץ. ב"לגעת באוכל" הסבירו לי באריכות שלא מייבאים את ה 100% בגלל איזושהי בעיית כשרות (???) ופשוט לא בדקתי הלאה בארץ. לגבי ה"משחקים", אני לא כל כך מהמקצוענים כמו שכתבתי - אני בעיקר מכין מזה שוקולד מוצק עם תמציות טעם שאני מכין, וכל מיני פרלינים עם מילוי מריר מאוד. בדר"כ ה100% היה סלחן מאוד להתעללות בחומר הגלם לפני השימוש.

למה שלא תנסה ותראה מה קורה

תיקח 85% אני מאמינה שההתנהגות לא מאוד שונה.

למעלה