שלום לכולם !!

טוטו8

New member
שלום לכולם !!

שלום לכולם אני חדש כאן בפורום! .. כבר השארתי הודעה לגבי ערב המחווה שלי ושל חבריי לשיריה של יהודית רביץ .. רציתי לשאול אם למישהו יש את האקורדים\תווים של " שוב ושוב" השיר של יהודית עם יוני רכטר.. ו"טיול בשדרה" ??? זה מאוד ישמח אותי :)) מצטער שאני בא ויישר מבקש בקשות :)).. אבל הפעם יותר מ"מילה טובה" יעזור :)) שיהיה לכולכם יום מקסים!!! טוטו ..

טיול בשדירה

מורכב משלושה אקורדים
A, E, וB7... פתיחה זה E / B7 בתים זה E / B7 / E / B7 A / E / A / B7 וההאו האו
: B7 / E / B7 לכל שורה של "האו האו האו דו יו דו יו דו" ול"האו" האחרון זה E ל"הסתכל מעלינו..." זה כמו הפזמון B7 / E / B7 / E וזה כפול 2 בעצם... עקרונית עד כמה שאני יודעת, ועד כמה שהוצאתי משמיעה (בדיוק) אלו האקורדים המדוייקים, וגם עד כמה שהצלחתי בפעם האחרונה בזאפה לראות שזה גם מה שיהודית מנגנת... אבל - במופע האחרון היא שמה קאפו על הסריג הראשון, לא יודעת למה. אולי כדאי לנסות את זה ככה למי שיש קול טיפה יותר גבוה. ואם אין קאפו - להעלות בחצי טון.

טוטו8

New member
תודה רבה ..

חח איזה יופי שהוצאת את זה משמיעה:)..! מגניב .. זה אומנם שלושה אקורדים אבל זה שיר מקסים .חחחח.. רק בשביל ה " האו האו האו דו יו דו יו דו .. " חח אני אוהב לשמוע את הקטע הזה כולכך ..חחחחחחחח איזה כיף..

DRUMMERIT15

New member
חברים יקרים!!

תודה לכל מי שהגיע!! אני מקווה מאוד שנהניתם והיה שווה!! תודה רבה שוב ובתקווה שנתראה.. שירי.

למעלה