שלום לכולם אני חדש כאן, ורמוני הלשין עליכם { וגם נאמר לי להיתנהג יפה לבאבל שהיא א. מסיבות }
ש שדין New member 6/8/07 #1 שלום לכולם אני חדש כאן, ורמוני הלשין עליכם { וגם נאמר לי להיתנהג יפה לבאבל שהיא א. מסיבות }
מ מיצה נבים New member 6/8/07 #2 ברוך הבא../images/Emo140.gif האמת היא שכמעט כולם ישנים עכשיו, אז כשאתה מכין לך קפה, תשתדל לא לעשות הרבה רעש... את העוגיות עוד ניקח ממך, אל דאגה wellcome
ברוך הבא../images/Emo140.gif האמת היא שכמעט כולם ישנים עכשיו, אז כשאתה מכין לך קפה, תשתדל לא לעשות הרבה רעש... את העוגיות עוד ניקח ממך, אל דאגה wellcome
B Bubble Girl 27 New member 6/8/07 #10 ../images/Emo2.gif איך איך כבר אני בפנים?! ברוך הבא למעוז הבליינים... עכשיו ספר מי מה ולמה ואיך אתה קשור לרמי ולא בטוח שזה כזה דבר חיובי... זאת אומרת אני במקומך הייתי נכנסת בלי להודיע שאני קשורה אליו, חבל שישר אנשים ישימו עליך עין בגלל רמי סססססססססססססססססתם רמי סתם
../images/Emo2.gif איך איך כבר אני בפנים?! ברוך הבא למעוז הבליינים... עכשיו ספר מי מה ולמה ואיך אתה קשור לרמי ולא בטוח שזה כזה דבר חיובי... זאת אומרת אני במקומך הייתי נכנסת בלי להודיע שאני קשורה אליו, חבל שישר אנשים ישימו עליך עין בגלל רמי סססססססססססססססססתם רמי סתם
G gali88 New member 6/8/07 #30 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifמדהימה שכמותך ברוך הבא למצטרף...תהנה