סיגל היקרה
את אולי לא יודעת שאני מסוגל להביא לבחורה הרבה דברים למשל אוטובוס בלי גלגלים אוטו בלי מנוע ואפילו את הירח עם הכוכבים והשמש והעננים רק דבר אחד הייתי נותן לה ביד את הלב שלי היקר שהוא כול-כך קודר שהוא רוצה לחוש אהבה עד קץ הימים שאיתה אבלה.ללא עצבות,או יגון.אכזבה, נ.ב. לפני כמה חודשים ניסיתי לעשות מעשה קיצוני אז ככה שהייתי קצת מדוכדך עם עצמי כי חשבתי על האקסית שלי ז"ל שככה אני מכנה אותה עד היום שמשכה אותי 3 שנים סתם אז ככה שאני בזמן האחרון חושב עליה ואני לא מצליח לישכוח אותה בלבי. אז כל פעם שכואב לי הלב אני ניזכר במה שהיא עשתה לי ככה שאני מעדיף לישכוח אותי לצמיתות. איפה הרומנטיקה של פעם לאן פגה הרומנטיקה של פעם רוצה לממש את הרומנטיקה של פעם עם מישהי ממשית שאתמכר אליה נפשית ואת האקסית נימחק לעד טוב אף אחד לא אוהב לישמוע את הצרות של אנשים אחרים אז בקיצר אף אחד לא מושלם ואחד אחד לא יהיה מושלם אף פעם בחיים מי שחושב שהוא מושלם הוא טועה לכול אחד יש שריטה בראש וזה לא בושה להיות שרוט אני שרוט מאז שלמדתי משחק, אבל לא ידעתי שאני אגיע לעשות מעשה קיצוני אז בקיצר עושה כמה שיותר ספורט בשביל לשכוח את האקסית ז"ל שלי. אז עכשיו פתוח להצעות,מגונות,מגרות,מפתות,ונושכות,ונוגעות, צוחק הרחקתי לכת בקיצר פנוי להצעות בקשר רציני. וחברה נשתמע וסיגל יש לך מסר במייל שלך