שלום לכולם!

שלום לכולם!

היי לכולם! אני חזרתי לפני כמה שעות מחופשה באיטליה
(אני לא יכולה לאכול יותר
בחיים..) וישבתי כאן עכשיו איזה חצי שעה וקראתי את כל מה שנכתב מאז חוויה. אני חייבת שגם לי הייתה החווי"ה הכי מדהימה בחיים! קורס לשעבר יקר שלי, אני כל כך אוהבת את כולכם! היה לי כלכך כיף איתכם שפשוט אי אפשר להסביר, אתם הולכים להיות פשוט מ-ד-ה-י-מ-ים שנה הבאה וממש חבל לי שאני לא אהיה חלק מהשכב"ג בשביל לראות את זה. צוות שלמא רבא- היה מצויין! ממש חבל לי שפספסתי חצי מבוגרת (אבל מה לעשות? בכל זאת- איטליה..) שמעתי שהיה פשוט מצויין! זה כל מה שהיה לי לכתוב לעכשיו אוהבת ענת נ.ב גילי ויובל מה עובר עליכם? הידעתם שסנטה קלאוס הוא נוצרי?! כופרים....

ענת!!!

טוב לדעת שחזרת בשלום ושנהנת באיטליה... חסר לך שזה לא היה שווה להפסיד בשביל זה את חווי"ה בוגרת.. ורציתי למסור לך, ולכל חבריך וחברותיך למכינה שנה הבאה, הרבה הצלחה, ושנה מדהימה!

yuvalberger

New member
ענתוש!

הרי וודאי שסנטה קלאוס הוא נוצרי! אך הלא גם ישו הוא אבי הנצרות והוא עצמו יהודי!! בן לאם יהודיה! ושלא תביני לא נכון אני בהחלט מעלה פה חשד לקונספירציה היסטורית!!!! האם סנטה קלאוס הוא יהודי!?!?!? ואם הוא יהודי האם גם גמדיו הם..... יהודים!?!? ואולי אף רפורמים!!!!!! אני בעד להציע את הנושא הזה כנושא שנתי!!!! סנטה , יהודי או סתם שמנמן על כרכרה....?

למעלה