שלום לכולם

נשא חזק

New member
שלום לכולם

אני לא יודע איך להישתמש כאן צריך עזרה משהוא יכול לעזור ?

replay4me

New member
תרשום את התגובה שלך

אתה רושם את התגובות שלך אתה יכול להתחיל תגובה חדשה כמו שעשית עכשיו ואז אנשים רושמים בהמשך את התגובות שלהם זה נקרא שירשור וככה משתתפים בשיחות . כרגע אין כאן הרבה משתתפים כנראה שיהיה לך רק טוב

pozpaz

New member
שלום לנשא חזק...

ברוך הבא למחוזותינו... שב, תנוח... אתה רוצה לשתות משהו? אז ככה.... כפי שאתה שמת לב... למעלה מעל ההודעות יש לך בשורת הפס הכתום לחיץ הנקרא "הוספת הודעה". ע"י זה אתה בעצם מוסיף הודעה חדשה לפורום. כאשר אתה לוחץ על הודעה מסויימת... היא נפתחת.. במידה ויש לה תוכן כמו זו שאני כותב כאן... התוכן יפרש לפניך.. במידה ואין לה.. כלום יפרש לפניך.. בשני המצבים אתה תוכל לשים לב שבסוף הדף שנפתח לך... (למטה) יהיו לך הלחיצים הבאים.... "הוספת תגובה" ו.. "הוספת תגובה מהירה"... לחיצה על כל אחד מהם.. תפתח בפניך את האפשרות לרשום הודעה משלך המתייחסת להודעה הקודמת.. משמע תגובה! וכך אתה יוצר גם את נושא השירשור... בנוסף... אתה תראה עוד יותר למטה את האפשרויות לשלוח מסר למחבר ההודעה... וכל מיני כאלה.. מסר למחבר מתכוון לזה שאתה בעצם שולח מסר פרטי למי שכתב את ההודעה... רק הא יראה את ההודעה הזאת.. והיא לא תופיע בדפי הפורום. כמו כן לחיצה על שם מחבר ההודעה (שם המשתמש) תפתח בפניך את דף הפרופיל של אותו מחבר וגם דרך שם תוכל לשלוח לו מסר פרטי או לשלוח לו אי-מייל במידה והוא עידכן כזה.. מקווה שעזרתי... בידה ויש לך שאלות נוספות.. אתה מוזמן ליצור קשר. בריאות ואהבה, פוז.

GayBiker

New member
היי נשא חזק

אחרי שפוזפז שכבר כתב לך ונתן לך כל כך הרבה עצות איך לעשות דברים, עכשיו אני מגיע עם כללי אתיקה של פורום... אז ככה... יש משתמשים שבאופן קבוע חותמים בשמם הפרטי (והאמיתי). כמובן, אתה עדיין לא יודע מי הם, אבל תדע עם הזמן. מצד שני יש, לפעמים, מצבים שאנשים כותבים את שמם מבלי משים. בכל אופן, כל עוד אתה לא מכיר מי הם אלה שחותמים בשמם הפרטי באופן קבוע, תמיד תפנה לאנשים בכינוי שהם בחרו להם. אם כבר בנושאי שמות עסקינן - אנחנו נוהגים לקצר כינויים. ככה למשל, אני GB... דבר נוסף - פורום הוא לא צ'אט. לא נהוג לפתוח שרשור עם הודעה ריקה, כמו למשל "מה המצב?" (הודעה שלך מלפני כמה שעות). יש כאן בחור שעושה את זה באופן קבוע - Play Boy5 (הידוע יותר בכינויו PB) - אבל לפחות הוא שם לנו כל מיני תמונות פה בהודעות שלו...
זהו. אם יש לך עוד שאלות או אם אתה חושב ששכחתי משהו אתה יכול לשלוח מסר אישי (מה שנקרא "מסר למחבר") ותקבל תשובה.
ברוכים הבאים GayBiker

למעלה