שלום לכולם...

שלום לכולם...

אני ליטל, נעים מאוד... אני מעריצה דיי שרופה של באפי, אבל לא מעורה בכל הארגונים כגון מסיבאפי וכאלה... אני מאלה שיושבים בבית ורואים את הפרקים כל הזמן וזוכרים את כל התסריטים בעל פה...אבל חוץ מלראות את הסידרה המון, אני לא כל כך שותפה לכל הפעילות...הייתי רוצה להשתתף...חח נשמע קצת מוזר אני יודעת, אבל אני לא כל כך יודעת איך לפנות... רציתי מאוד להגיע למסיבאפי אבל אני לא אוכל... אז הייתי שמחה להכיר קצת מעבר לסידרה והפורום הזה נראה לי המקום המתאים. אשמח אם תגיבו ותענו לי לגבי העולם הענקי והמלא הזה של באפי שמעבר לסידרה...אם לא הבנתם מה אני רוצה, אז זה בסדר..חח קשה לי להסביר את עצמי, תשאלו ואני אנסה לענות שוב... ועוד משהו...יש לכם מושג לגבי דיוידי של באפי של כל העונות ולא רק הראשונה, מתי יגיע לארץ ואם כבר הגיע איפה אני קונה?

thinman

New member
שלום וברוכה הבאה (ממשתמש קז'ואל בפני עצמו)

הבוקס סט של כל הסדרה נמצאת באמאזון, ובטח יקח זמן (שנים) עד שמישהו יקח יוזמה ויתרגם הכול ויביא לארץ דרך האמזון זה לא כל כך יקר, יחסית לסדרה שלמה העולם של הבאפיוורס הוא באמת מרתק ומה שיפה בו זה שכל אחד מוצא בו משהו שמדבר אליו הפרשנות לדברים שג'וס יוצר הוא בעיני המתבונן ברמה שכמעט כל אחד יכול למצוא בה משהו ממנו או משהו שמדבר אליו ונראה לי שגם יחסית לחתך גילאים רחב, אני יחסית מבוגר לרוב חברי הפורום פה (אם לא הזקן ביותר) והסדרה מדברת אלי בנקודות שאני מאוד מתקשר אליהם ורואה המון מהעבר שלי שיהיה לך נחמד כאן (למעט שרשורים שלעתים יוצאים משליטה ומגיעים לנקודות ממש לא לעניין - רוב הזמן נחמד כאן)

QuiteSimply

New member
ברוך הבא

עכשיו כמה דברים: האירוע הקרוב כרגע הוא אייקון שיהיה מתישהוא בסוכות. זה אמנם לא אירוע של באפי אלא של מד"ב ופנטזיה בכללי, אל יש שם גם הרבה דברים שקשורים וגם הרבה באפיסטים.(וגם דוכן שגרירות!) לגבי דיוידי של כל העונות, יש באוזן השלישית בת"א, אני לא בטוח אם יש להם את הbox set אבל בטוח שיש להם את כל העונות בנפרד. ואם אין להם ואת ממש נחושה בדעתך לקנות, אז כמו שנאמר מעליי, יש באמאזון.

למעלה