שלום לכולם

פאני24

New member
זה אומר המון?????????

מפגישה אחת לא סוגרים את המעגל הכרויות ,איך היא תדע לאן מוביל הקשר בינכם, פגישה אחת זה לא חתונה,שאל אותה ,תיהיה כנה ותגיד לה את האמת "למה את נכנסת להכרויות"? תחשוב אתה !אולי היא לא בטוחה לגביך!,למה אתה לא יצרת איתה קשר מיום חמישי היום יום שני יש את כל סופ"שבוע!! אני שונאת שונאת משחקים של להתקשר היום מחר וכו"

נמרוד 2

New member
/tapuzforum/images/emo140.gif תודה לכולם על התגובות

אז אתמול יצאתי לדייט חדש עם בחורה בעשרות מונים יותר איכותית ונחמדה ואני מקווה שיצליח איתה במיוחד בגלל שקינחנו את הדייט עם נשיקה צרפתית ארוכה שמבשרת טובות . /tapuzforum/images/emo13.gif אני מודה לכולם על התגובות ורק רציתי לציין שזיהיתי כאן את ``תופעת העדר`` שזו תופעה פסיכולוגית שכיחה שכולם מביעים אותה דיעה כמו הראשון ואז איך שיש דיעה שונה אז הרוח משתנה ואנשים משתמשים בתבונה במקום להכנע ללחץ החברתי.

זכוכיות

New member
זה מאוד מפליא אותי.

אני הבעתי על גבי הפורום הזה לא אחת את סלידתי מאתרי הכרויות, או מ"הכרויות" באופן כללי. למה? כי לא מתאים לי, כי אני אוהבת שהדברים קורים לאט, ואני אוהבת להתאהב עד כלות הנשימה עוד לפני שאני נכנסת לקשר רומנטי, ולכן- הכרויות שמטרתן ברורה, הורסות לי את הדרך. תחשוב לרגע בהיגיון. פגישה אחת עברה, ולפני השניה "זרקת אותה". למה? הפעם כי היא הציצה באתר הכרויות, אבל הסיבות יכלו להיות גם אחרות... להקפיא, לחזור, להקפיא, לחזור... נשמע לי קצת מתיש, במיוחד כשאין לך מושג לאן אתם בכלל הולכים, ואתה יודע שרוב הסיכויים (מישהו עשה סטטיסטיקה?) שזה יגמר בנפרד. היא השתמשה בשכל, אתה השתמשת באמוציות. זה הכל. מבחינתה כרגע היא "לא בזבזה זמן יקר" כי עובדה שלא המשכתם יחד.

NICKEL BACK

New member
אז את אומרת שאין ערך לנשיקה?

זה מגעיל.. אבל זה קצת נכון, למרות שזה נותן תקווה, זו הכוונה

למעלה