שלום לכולם.

שלום לכולם.

יש לי שאלה.. הכלב שלי לא מפסיק לנשוך את עצמו וכתוצאה מכך העור שלו נהיהה אדום ורוד..הלכתי לוטרינרית שלו והיא הביאה לו כדורים אך זה לא עוזר. מה עושים? מצורפת תמונה->

WTR

New member
מתקשרים לוטרינרית ומתייעצים שוב

ואם התשובה לא מספקת, מקבלים חוו"ד שניה של וטרינר אחר

ella100

New member
היי

ההתיחסות של הוטרינרית שלך ממש לא נראית לי. מהמון בעיות עור שנתקלתי בהם בפורומים ולפי תשובות של וטרינרים ונסיון שלי עם הכלבים שלי,דעתי היא ש: בעיות עור צריכות התיחסות (וטיפול נכון אמור לעצור את כדור השלג.) את צריכה לזכור שהכלבה סובלת גרודים משגעים כל אחד והנשיכות העצמיות גורמות לפצעים שללא טיפול מזדהמים. הכי נפוץ זו אלרגיה למזון ולנוזל שהפרעושים מחדירים כאשר הם עוקצים כדי למצוץ את דמו של הכלב. אז צריך לדאוג שלא יהיו פרעושים(טיפול קבוע חודש בחדשו) גם אם אתם מסתכלים ולא רואים.הם שם. חשוב לעשות גם תילוע(פעמיים בשנה)-היכן שיש פרעושים יש תולעים. טוב יחד עם הטיפול נגד פרעושים לעבור למזון דרמטוזיס של יוקנובה שעוזר מאד בהחלמה כאשר יש בעיות עור. במיקרה של כלבתך-מומלץ גם לספר אותה.יקל מאד על הטיפול בעור. חשוב לדרוש מהוט' חומר שירגיע(בטיפול חיצוני מקומי) את העקצוץ ויגרום לה להפסיק להתגרד. יש תרסיסים מיוחדים.תבקשו המלצה מהוט.לא לפסוח על זה ולא לוותר.ולא בכדור אלא משהו חיצוני שמרססים או מורחים. .חשוב להפסיק את הגרוד שגורם לגרוי,אדמומיות,פצעים ו....כאב ועקצוץ שמשגע. לפעמים הבעיה הנה טפיל אבל עין של וט' יודעת להבחין בזה ואני מבינה שלא שמעתם מהוטית שהיא חושדת בטפיל.והטיפול אז שונה. סקרנית לשמוע איזה כדור נתנה הוטרינרית (האם במיקרה פרדניזון?) ממליצה לשאול גם את הוטרינרים בפורום הזה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1531&msgid=101768252 אינני יודעת לילוש בת כמה את אז אם צריך-תראי את תשובתי לאמא או אבא(מי שיותר מעורב בטיפול בכלבה) ואם משהו ממה שכתבתי לא ברור-אסביר ברצון במסרים.

למעלה