שלום לכולם...

kopy20

New member
שלום לכולם...

היי אני סיוןו אני חדשה פה. וגם : היי אני סיון ואני מכורה לבנות גילמור .
שאלה קטנה - האם מישהו יכול לספר לי מראיונות , רכילויות, שהוא קרא / שמע אי פעם מהם היחסים בין לורן גראהם לבין אלקסיס בלדל ? פחות או יותר... יש לי ויכוח עם חברה שטוענת שהיא קוראת בין השורות (או התסריט...) ולדעתה הן לא ממש סובלות אחת את השנייה במציאות. אני טוענת שזה לא נכון (אבל אני כן חושב שהיא ולוק לא מסתדרים כ"כ במציאות, אבל זה פחות מעניין אותי...) תודה לעונים !! ואגב - יש לכם אחלה פורום !!

o0Invisible0o

New member
בכל ראיון מנסים לכסות ולהסתיר את האמת...

במיוחד אם יש שמועות בנושא...אז ממש אי אפשר לדעת. לפי מה שזכור לי מראיונות ראשונים, נראה היה שהן לא ממש חברות על הסט, אבל גם לא אויבות או משהו. ממש לא כמו אמא ובת, כי הפרש הגילאים לא כזה גדול ואני מניחה בעיקר שזה כי לורן היא לא אמא..
השחקנית שמשחקת את אמילי [לא מאמינה ששכחתי את שמה..
] היא יותר כמו אמא ללורן, לפי מה שנאמר בראיונות. לגבי סקוט פטרסון [לוק] ולורן גרהם [לורליי], לדעתי הם אכן לא מסתדרים. אבל שוב, הם אף פעם לא מסגירים את הדברים האלה בראיונות, רק שמועות וכו'... ד"א סקוט פטרסון מצטייר ממש כדביל לדעתי, לפי ראיונות שראיתי. חבל.

kopy20

New member
מסכימה איתך לגבי לוק...

הוא בהחלט נראה דביל... ומקריח... אני יודעת שמנסים תמיד להסתיר אבל עדיין יש רכיליות. כמו למשל שכולם יודעים (ואפילו השחקנים עצמם נשברו והודו) שבנשואים פלוס - כולם שונאים בטירוף אחד את השני !! או שלמשל ב"חברים" הם גם חברים טובים במציאות...(גם לשזה יש הוכחות...) אגב -לאמילי גילמו קוראים קלי בישופ. תודה בכל אופן. אם עוד מישהו יודע משהו זה יעזור...(יש פה התערבות על בירה...)

למעלה