שלום לכולם

שלום לכולם

מתוך שלושת החודשים האחרונים הייתי חייבת לקחת גלולות בנשך חודשיים ולזמנים יותר מקוצרים ממספר הגלולות שעל החפיסה- לצורך העובדה שלא יכלתי להתחתן בנידה.... לקחתי גלולות מסוג דיאנה במשך חודשיים- ולא את כל הימים- אלא משהו כמו 24 ימים... לאחר החודשיים הפסקתי- קיבלתי מחזור והתחתנתי לא בנידה... (אגב, לפניי החודשיים שהתחלתי לקחת את הגלולות- הייתי בשלושה חודשיי הפסקה מהן- לאחר כמעט שנה וחצי רציפות שלקחתי אותן) עבר כבר יותר מחודש וחצי מאז המחזור האחרון- ובמהלך השבועיים האחרונים היו לי כאבים עזים בגב ובבטן התחתונה אז ניגשתי לבדיקת דם לבדוק אם אני בהריון בבדיקת דם שעשיתי- נשלל הריון..אז מה קורה עכשיו? האם זה שלא קיבלתימחזור מעיד על משהו? כמה זמן אחרי לקיחת גלולות אפשר להיכנס להריון? האם הרסתי משהו בגוף כשלקחתי את גלולות למשך חודשיים?... האם זה שאני לא מקבלת מחזור אומר שאפשר עדין להיכנס להריון??? אני כל כך אבודה... אנחנו מאוד רוצים ילדים ומאוד מתוסכלים מהמצב... אם למישהו מקצועי יש מענה אשמח לקבל!:) תודה ובשורות טובות לכולן

hgkr17

New member
בלי לחץ

שתי חפיסות גלולות ברצף הן לא משהו שאסור לקחת. מותר לקחת עד 3 חפיסות ברצף. כך שאת לא צריכה להאשים את עצמך בשום דבר. אחרי שמפסיקים לקחת גלולות יתכן ויהיו קשיים להכנס להריון אבל זה ממש לא הכרח ואין זמן מינימלי שבו אי אפשר להכנס להריון- זה משתנה אצל כל אחת. לגבי הכאבים והעובדה שאת לא מקבלת מחזור, את צריכה לפנות לרופא שיעשה בירור מסודר, יבין מה יש לך ויגיד לך מה צריך לעשות. בריאות ובשורות טובות, יעל.

למעלה