שלום לכולם

tchoukit

New member
שלום לכולם

אני בת 35 ועברתי ניתוח לפני 3 שבועות אני מרגישה בסדר גמור במיוחד שכבר הורדתי 7 קג´ אני מאוד אשמח לקבל מכם כל מיני עיצות איך עברו אילכם השבועות הרישונות, מה אכלתם וכל.... תודה מראש

efil1

New member
ברוכה הבאה .../images/Emo140.gif

שלום לך , איפה עברת את הניתוח ואצל מי אני עברתיאת הניתוח לפני חודשיים באסף הרופא שבוע ראשון רק שתיתי שלושה שבועות אחר כך אכלתי טחון ומשם בהדרגה עברתי לאוכל רגיל היום אני יכולה לאכול כמעט הכל אבל כמובן שאני מוגבלת בכמות ודברים שלא נלעסים טוב אני מראש לא מנסה אפילו. אם יש לך שאלות זה המקום הנכון כולם פה ישמחו לעזור שיהיה לך

tchoukit

New member
תודה

תודה EFI אני עברתי את הניתוח ב אסותא אצל ד"ר שוורץ איך מרגישים אחרי חודשיים ואם אפשר לשאול כמה קג´ כבר ירדו? מאוד נחמד לקרוע את כל ההודעות פו תודה על התשובה שלך

efil1

New member
שלום לך צוקית../images/Emo68.gif

אחרי חודשיים אני מרגישה מצויין, חוץ מזה שהצלקות אדומות עדיין לא נשאר כלום מהניתוח ואני מתפקדת כרגיל . לשאלתך ירדתי 9 ק"ג מהניתוח ,אני יורדת מאוד לאט אני לא יודעת למה , אני הולכת כמעט כל ערב שעה . הירידה איטית מידי לטעמי ( ציפיתי ליותר ) אבל אני מתנחמת בעובדה שאם לא הייתי עושה את הניתוח סביר להניח שלא הייתי יורדת את ה-9 ק"ג ויכול להיות שעוד הייתי ממשיכה לעלות . שיהיה לך בהצלחה

רוייקו

New member
שלום צוקית וברוכה הבאה לפורום

מברוכּ גם לך על הניתוח הטרי שלך. קיבלת תפריט דיאטתי למשך השבועיים הקרובים, לאחר הניתוח ? חשוב מאוד שתהיי במעקב של כל הצוות הרפואי והדיאטני, כמו זה שהוקם על ידי דר´ שוורץ, לאחרונה, בבית החולים ´מאיר´. באסותא, ככל הידוע לי, אין מעכרת שלמה כזו. יום טוב,

tchoukit

New member
תודה לתמיכה

שלום רוייקו, אכן אני קיבלתי תפריט לשבועיים ראשונים על בסיס נוזלים בלבד אכשב אני מתחילה לאכול לאת לאת מחית של ירקות אבל הקמויות מאוד מוגבלות דר´ שוורצ הימליץ לי לאכול לפחות פעמיים ביום פתית ואני הפגוש אותו ביום ראשון הקרוב. האמת שלא ידעתי הלצוות הרפאוי ההדיאטני שהוקם ב מאיר, אבל תודה לאינפורמציה אני הבדוק איתו נ.ב: סליחה לשגיות שלי אבל עברית זה לא שפת אם שלי אז כצת קשה לי

רוייקו

New member
עיברית ספה קשה.. אבל את כותבת בסדר

גמור. העיקר שמבינים. היה אמור להיות במאיר כנס גדול של כל המנותחים לשעבר ובהווה, זה לכבוד הקמת מרכז כולל להשמנת יתר, בדומה לזה הקיים באיכילוב (סוראסקי או וואט אבר) את חייב לראות דיאטנית בהקדם, על מנת להמשיך את התהליך כמו שצריך. המשך הצלחה רוייקו

רועי, הכנס כנראה עדיין בתכנון.

(שאלתי את דר´ שוורץ לפני כחודש.) לגבי הקמת המרכז להשמנת יתר - אני לא מרגישה הבדל, פרט לכך שדר´ שוורץ מקבל במרתף ולא בקומה ב´... (אני מניחה שיש עוד שינוי מעבר לזה.) בכל אופן מעקב רפואי ודיאטני יש שם, וכדאי להעזר בו. שלומית.

lir42

New member
ברוכה הבאה

אני בתקופה הראשונה רכלתי דברים לא מוצקים כמו גבינות מעדני דיאט פירה וכדומה. דאגתי גם לשתות בין 2-3 ליטר מים ביום המון בהצלחה ו7 קילו זה נהדר המשיכי כך לירי

tchoukit

New member
תודה LIR

זה בהרך מה שאני אוכלת מה קורה אחרי סגירה של הטבהת?

lir42

New member
בבקשה

אני עשיתי את המעקף+טבעת מתכוננת אז זה די שונה - עוד לא סגרתי את הטבעת אבל ישנם כאלה שאכן סגרו ויוכלו לומר לך במדויק המון כוח לירי

לא קורה כלום למעשה...

זה כמו בימים הראשונים של הניתוח , חיים על אוכל נוזלי ומתרגלים מחדש. לא כ"כ נורא וכמובן שאצל כל אדם זה אחרת... בהצלחה

למעלה