שלום לכולם!

shusha22

New member
שלום לכולם!

אני רוצה לתת מתנה לחבר שלי, צניחה חופשית ליומהולדת. ועכשיו לשאלות: אני יודעת שצניחת טנדם (ככ אומרים, לא?) היא צניחת היכרות, היכן הכי טוב לעשות אותה? (אנחנו מהמרכז). האם ניתן לעשות צניחה כזו זוגית (כל 1 למדריך)? יש לכם אולי מקומות להמליץ לי? תודה מראש שחר

ארזירון

New member
אני הייתי ממליץ

על סקיכיף בדרום, שדה תימן - על יד באר שבע..... ואפשר למצוא עוד פרטים בשאלות הנפוצות. אבל אני חי בחו"ל וצונח בקליפורניה, אז מה אני כבר מבין על המועדוני צניחה בארץ.....

shachaf11

New member
תשובה פשוטה

פרדיב משקיעה הון כסף על בטיחות ולכן, בשביל חוויה של פעם בחיים - לכי למקום הבטוח ביותר אני לא אכנס לתחום השמועות על בעיות בטיחות הציוד בסקיי כיף ומאד חשוב - בואי לא נשכח שבצניחה חופשית, את רוצה להינות מהחוויה והנוף בצפון הוא דבר עוצר נשימה, שלא כמו חולות הדרום השוממים הצניחה בדרום זולה וזמינה לצנחנים ותיקים עם ציוד משלהם שהם מתחזקים ועובדים על תרגילים באויר כך שהנוף פחות משמעותי. הים הכחול המדהים, ההרים הירוקים, החוף המהמם וכן - בטיחות שעולה כסף ( ותסכימי איתי שזה חשוב יותר מהכל ) תהני

nudnikim

New member
הרשי לי להשתומם ../images/Emo2.gif

איך את רוצה שמדריכי הטנדם יארגנו שביתה כדי לשנות את רוע הגזירה כמו שהצעת לפני כמה עמודים בפורום אם את שולחת אליהם טנדמים?

iec

New member
../images/Emo13.gifהיא לא באמת רוצה את זה-לא שמת לב?

הבט קצת למטה בכמה הודעותיה ותבין שהיא שליחה של פרדייב....

guenniche

New member
so much bullshit is unbelievable

haven't you got something better to do whoever you are we all know what is happening in Israel and don't really need your stupid explanations yoram

Icarus Canopies

New member
שלום shachaf ושלום shusha

למען הסר ספק, אני מדריך במועדון סקייכיף שבשדה תימן (ב"ש). הרשי לי להמליץ לך דבר אחד, אל תקשיבי ל-shachaf. שימי לב, אני לא ממליץ לך לצנוח בדרום (וגם לא בצפון) אלא דבר אחד, אל תקשיבי לאותו "מייעץ" שיודע להסתתר מאחורי שם בדוי. מי שיקרא את הודעתו, יחשוב בטעות שאנחנו "הדרומים" איזה מתאבדים שיהיים מינימום - אני מקווה שברור לך שזה לא המצב.בכל אופן, אני מאחל לכם (ולך ולבן זוגך) חווידה בלתי נשכחת! UV

m a y a b e e

New member
נשמתי עד 10 כדי שיצאו לי דברים נורמאלים להגיד

לשושה - צנחתי פעמיים טנדם בסקיי-כיף והיה מדהים - כן, נוף זה דבר חשוב אבל שאת יוצאת ממטוס ובמיוחד בפעם הראשונה נוף הופך לבונוס ותו לא ! כי יש את הצניחה שעושה לך מספיק כיף וטוב על הנשמה גם עם הנוף (הלא כזה מכוער) של הנגב... ואת - שמסיטה טנדמים לצפון ומלכלכת על סקיי כיף - תזכרי שיכול להגיע היום שבו פרדייב לא יתקיים יותר ואז מה ? תטוסי לרוסיה כדי לצנוח במקומות יפים יותר ? לא יפה - תכבדי את סקייכיף לפני שלא יהיה לך איפה לצנוח בכלל ובכלל לא יפה לדבר ככה !!! לחבר'ה בסקיי כיף, יישר כוחכם ושלא תיפול רוחכם (מקסימום רק בנפילה החופשית כמה שניות ודי....טוב ? ואיך יוהדהמן אומר: שמיים כחולים וצניחות בטוחות

cIess air

New member
Shachaf et al.

You and all the ppl from the north like you, should stop comming to SkyKef, We need all slots for ourselfs, and skydivers from the north who didn't kicked us when we was down. SkyKef is bad, not safe, amateurs, so why the f#$k you keeping comming from the north to our club? Stay where you are... Hope will never see you at Skykef.

papasi

New member
ביאסת אותי... ולא בציניות

לאחר גזירות פרדייב החדשות חשבתי לקפוץ לדרום, לא שקודם חשבתי שהדרום הוא רע או חובבני או לא בטיחותי, פשוט רשמו אותי כמתנת יומלדת בקורס לפרדייב... הבנתי שישנה חשיבות לסיים את צניחות הרישיון במקום בו התחלת... אז כרגע נגדע החלום... אני אישית לא מוכן ליחס מזלזל מהמועדון הצפוני, להמתנה של שעות והרגשת ניכור ויהירות מצד העובדים וההנהלה... מצד שני, כפי שכתבת/ם אנחנו לא כ"כ רצויים בדרום.. באסה!! Cless Air....אולי במועדון החדש הכל יהיה מושלם...

bluerage

New member
בדרך כלל אני לא מגיב...

אבל אתה יותר ממזומן לבוא לבקר בדרום וזה שהדביל שלא מזדהה אומר אחרת - אז דווקא הוא זה שלא רצוי שם! צחי

cIess air

New member
bluerage read carefuly

Shachaf asking WAFOS to do tandems at the north, and prvt skydivers to go to the south, I'm not sure are you stupid or naive, but the salary you getting or ELI from Skykef is being payed by Tandems. Skydivers doesn't bring money to the club, So if you still follow me, sending Tandems to the north and skydivers to South is a sure way to made skykef do the same paradive did. Sky Kef will loose money if the eqilibrium between tandems and skydivers will be broken. exectly as it happen at paradive. And just to make it clear, I have nothing against skydivers from the north. or from other place

UDAMEN

New member
לכל עלומי השם../images/Emo59.gif

לכל האנשים / צנחנים שמסתתרים תחת שם כזה או אחר וכותבים כאן בפורום כל כך הרבה שטויות וללא גבולות כנראה שבאמת אתם אנשים לא ראויים אני בעד להגיד מה שחושבים אבל למה תחת שמות בדויים ?? ולמרות הכל אתם גם ניזונים רק משמועות אז בואו ונעשה סדר בדברים מה שקורה בפרדייב זה לא העניין . כנראה מה שקורה שם זה רק בגלל אנשים אדיוטים כמוכם מחרחרי מלחמה ואתם אנשים ממורמרים שאת כל הרעל שיש לכם אתם מפנים לסקיי-כף. אבל זה באמת לא יעזור לכם הרבה סקיי כף הוא אחלה מקום עם אחלה צנחנים/חברים/ ואני רוצה להזמין את כל מי שרק רוצה לצנוח ולהנות ולא בעילום שם שיבוא ויעמיד למבחן את כל השאלות/ שמועות שאתם דואגים להפיץ ללא הרף לא רחוק היום שרובכם תצנחו בסקיי-כף אז לפחות אל תעבדו על עצמכם בעיניים. תהיו אמיתיים עם האני שלכם . סקיי כף פתוח לכל מי שרק רוצה ללא הבדל דת לאום גזע מין צבע . ואני עומד אחרי כל מה שכתבתי ולא בעילום שם. שמיים כחולים-צניחות בטוחות

braunies

New member
WTF???

'צטערת על ההקפצה כי אני באמת חושבת שזה by far אחד השרשורים המיותרים (וזכינו כבר לכמה וכמה כאלו...) אני בדרך כלל לא מגיבה לגיבוב השטויות והגועל שרצים מדי פעם פה בפורום אבל... מישהו מוכן בבקשה להסביר לי (ורצוי לאט.. כדי שאני אבין!) מה בדיוק הולך פה? מישהי העלתה שאלה בפורום לגבי אופציות לתת לחבר שלה מתנה... צניחת טנדם... אני לתומי חשבתי שכבר עברנו כולנו את השלב שמנצלים את ההזדמנות להמליץ על מועדון ספציפי זה או אחר (אם אני לא טועה אורי טלאור אפילו אסר את זה באיזשהו שלב...). במקום לענות תשובה לעניין בחרתם להשתלח (איך לא...) אחד בשני? על מי אתם מוציאים את העצבים בדיוק?? אני לא חושבת שיש צנחן אחד במדינה הקטנה שלנו שלא מצר / מתרגז / מתמרמר / כועס (כולם ביחד וכל אחד לחוד!) על השינויים שהספורט עומד לעבור וכבר עובר. אז במקום להתאחד ולחשוב על פתרונות שיאפשרו לכולנו ("צפוניים" ו"דרומיים" למי שלא הבין) להמשיך לחייך ולנשום אויר בכל סוף שבוע, אתם משתלחים אחד בשני.... לא חבל?? זה ישנה משהו במציאות הנוכחית? כמו שנועם כבר טרח להדגיש, ולצערי זה נשאר בתחתית השרשור, כל מחרחרי הריב מתבקשים להירגע ומהר!!!! יובי,מאיה, יהודה, צחי – חבל על העצבים שלכם, באמת, מה זה משנה כן בעילום שם, לא בעילום שם... חבל להשקיע אנרגיות בלהתרגז על כל אחד שרוצה להשמיע קול.... הרי תמיד יהיו כאלו וככל שימעיטו להתייחס אליהם הם יעלמו... (זה כמו ילדים קטנים – כשלא נותנים להם את התשומת לב הם מפסיקים להציק באיזשהו שלב). כולנו צנחנים, כולנו באותה צרה / סירה. היות וסביר להניח שאוטוטו כולנו נהיה באותו מטוס, אולי כדאי שננתב את עצמנו למקום טיפ'לה יותר חיובי... וקצת יותר מכבד (אופס, מילה גסה ?!?!?) שמיים כחולים, Long live the queen נ.ב שושה יקרה, אני בטוחה שממש (אבל ממש) תהנו מהחוויה. בהצלחה!

LKDS

New member
יהודה אח יקר

בדרך כלל איני מתבטה בפורום אך ברצוני לאמר לך הפעם יישר כח על מילים אמיתיות ונכונות מהלב ..עדי לוי

bluerage

New member
And to you Mr. Cless Air

You and all the ppl like you, should definitely stop comming to SkyKef. We need all slots for SKYDIVERS, Dont worry when we'll know who you are - we'll kick you again! Stay on the web b***h and dont come to skydive! Hope we'll never see you at Skykef Signed: You know who I am - Come and tell me who YOU are!

shachaf11

New member
עכשיו תחליטי

הנה תמונה מהמועדון הדרומי: הדרום והנה תמונה מהמועדון הצפוני הצפון ועכשיו תחליטי איפה את רוצה לעשות טנדם. אגב - נקודתית ועד שמדריכי הטנדם יעשו משהו ( בשביל שיוכלו לחזור לקפוץ פאן מתי שירצו ) אז עדיף שכל הטנדמים יגיעו לפרדייב מכיוון וכל 2 או 3 טנדמים זה עוד יעף שאפשר לעלות עליו.

iec

New member
אני לא מבין למה את כ"כ רוצה להזיק למהלך../images/Emo26.gif

שלדעת הרוב המוחץ יביא ישועה לטווח הארוך? הרי ידוע בכל העולם שאם מתאגדים נגד כל "מפלצת" ענק,אם היא חברת סלולר,רשת גדולה למוצרי חשמל וכו' רק אז מצליחים. אבל את מראה לנו פה את פרצופו הרגיל של הישראלי הממוצע שבוכה שדורכים עליו אבל אינו עושה דבר וחצי דבר כדי לשנות את זה... בסוף יצא שזו את שעומדת שם בצד בפרדייב ושאף אחד לא מתייחס אלייך. האם את חושבת שזו הדרך שמדריכי פרדייב יואמרו לך "היי"? בכל אופן....אדם שהולך לעשות טנדם,לרוב לא יחשוב על הנוף אלא על החוויה שבנויה מההתרגשות בטיסה למעלה ועל המחשבה שהוא הולך לקפוץ ממטוס תקין
... מה גם שרוב הנפילה היא תסתכל למצלמה (קחי צילום)...ועד הריחוף למטה שהיא תהיה במצב של נסיון להירגע מקצף האנדרנלין שיציף אותה... כשהיא תהיה אחרי קורס זה כבר דבר אחר...כבר יש לך זמן לחשוב ולהסתכל על הנוף... שלא לדבר על הפרש המחירים... ד"ש לאבא צביקה מסרת?

noamk

New member
ואני הייתי ממליץ.

לכולם להרגע. מי שרוצה להמליץ משהו - שימליץ במסר פרטי. אין שום סיבה לגרור את הפורום ללוח מודעות של המלצות - כי לכל צד המקטרגים שלו. זה עבד טוב עד עכשיו, ואין סיבה שזה לא ימשיך לעבוד מצוין גם בהמשך. שחר יקרה - יש בקישורים בפורום לינקים לשני המועדונים בארץ, את מוזמנת להתקשר אליהם ולהתרשם בעצמך.

למעלה