WTF???
'צטערת על ההקפצה כי אני באמת חושבת שזה by far אחד השרשורים המיותרים (וזכינו כבר לכמה וכמה כאלו...) אני בדרך כלל לא מגיבה לגיבוב השטויות והגועל שרצים מדי פעם פה בפורום אבל... מישהו מוכן בבקשה להסביר לי (ורצוי לאט.. כדי שאני אבין!) מה בדיוק הולך פה? מישהי העלתה שאלה בפורום לגבי אופציות לתת לחבר שלה מתנה... צניחת טנדם... אני לתומי חשבתי שכבר עברנו כולנו את השלב שמנצלים את ההזדמנות להמליץ על מועדון ספציפי זה או אחר (אם אני לא טועה אורי טלאור אפילו אסר את זה באיזשהו שלב...). במקום לענות תשובה לעניין בחרתם להשתלח (איך לא...) אחד בשני? על מי אתם מוציאים את העצבים בדיוק?? אני לא חושבת שיש צנחן אחד במדינה הקטנה שלנו שלא מצר / מתרגז / מתמרמר / כועס (כולם ביחד וכל אחד לחוד!) על השינויים שהספורט עומד לעבור וכבר עובר. אז במקום להתאחד ולחשוב על פתרונות שיאפשרו לכולנו ("צפוניים" ו"דרומיים" למי שלא הבין) להמשיך לחייך ולנשום אויר בכל סוף שבוע, אתם משתלחים אחד בשני.... לא חבל?? זה ישנה משהו במציאות הנוכחית? כמו שנועם כבר טרח להדגיש, ולצערי זה נשאר בתחתית השרשור, כל מחרחרי הריב מתבקשים להירגע ומהר!!!! יובי,מאיה, יהודה, צחי – חבל על העצבים שלכם, באמת, מה זה משנה כן בעילום שם, לא בעילום שם... חבל להשקיע אנרגיות בלהתרגז על כל אחד שרוצה להשמיע קול.... הרי תמיד יהיו כאלו וככל שימעיטו להתייחס אליהם הם יעלמו... (זה כמו ילדים קטנים – כשלא נותנים להם את התשומת לב הם מפסיקים להציק באיזשהו שלב). כולנו צנחנים, כולנו באותה צרה / סירה. היות וסביר להניח שאוטוטו כולנו נהיה באותו מטוס, אולי כדאי שננתב את עצמנו למקום טיפ'לה יותר חיובי... וקצת יותר מכבד (אופס, מילה גסה ?!?!?) שמיים כחולים, Long live the queen נ.ב שושה יקרה, אני בטוחה שממש (אבל ממש) תהנו מהחוויה. בהצלחה!