שלום לכולם

פגני

New member
שלום לכולם

תגידו מה אתם אומרים על הפרק ששודר לפני שבועיים?? הפרק שסוזן לואיס חזרה זה לא הי פרק פאקינג מדהים ומורכב ביותר במיוחד הסצינה האחרונה שקארי ב´גיי-בר´ וואו אני פשוט לא מאמין איך סדרת דרמה יכולה לשמור על רמה כ"כ גבוהה כבר שמונה שנים רצופות!!!! אפאחד לא עמד בזה וכולם הראו סימני חולשה בסביבות העונה החמישית ע"ע ´שולחן לחמישה" "NYPD" "תיקים" ואתם יודעים מה ? אפילו "מלרוז" ו"בברלי" זה כ"כ פאתטי כל החיקויים והרכיבה על הגל של פורצת הדרך אי אר כדוגמת "הבית הלבן" וכדו´-כזאת סדרה דביקה ולא מעניינת אני לא מבין איך שנה אחרי שנה הם זוכים ב´אמי´ על פני המופתית החד פעמית. יוצרי "ER"-אתם לא צריכים את קארול ואת דאג ואת ג´יני בולה אין ספק שהם הוסיפו המון אבל השיקול המרכזי הוא הכתיבה,הבימוי,התוכן עבודת יצירה מאלפת של יוצרים אולי החשובים ביותר שקמו למדיה ג´ק אורמן הוא בחירה מצוינת ואת "ER" לנצח תישארי סדרת הדרמה הטובה ביותר שנוצרה אי פעם משאירה מאחור את כל הסופרנוסים והסיקס פיט אנדרזים עם חותם האכות המזויף והמאוס מאחור,את הגדולה,המרגשת,המורכבת,האמיתית,העמוקה והאכותית מכולם!!

~*~gaL

New member
שלום שלום!

אני מסכימה ממש כמעט עם כל מה שאמרת.. נתחיל ממה שאני לא מסכימה איתו.. הבית הלבן - סדרה גדולה! עם ג´ון וולס האחד והיחיד.. למרות ש.. כן, אתה צודק, אי. אר. באמת הייתה צריכה לזכות באמי. היא כל שנה צריכה לזכות באמי. אאאבל - הסופרנוס, למשל, זו סדרה מעצבנת. בדיוק! סיקס פיט אנדר עדיין לא הגיעה לישראל, נכון? קשה לי לכתוב עליה ביקורת. הפרק עם סוזן - כמו כל פרק של אי. אר. - היה פרק מצויין, עם כתיבה נהדרת. ג´ק אורמן = אליל!! באמת העניין שהרבה שחקנים עזבו לא הרס את הסדרה. כמו שאני תמיד אומרת, לדעתי דמויות חדשות רק מוסיפות. קחו לדוגמא את אבי. ER - THE BEST SERIES EVER!! gal.

mgirl

New member
Well...

אני לא כל כך אוהבת את הבית הלבן... אי.אר צריכה לזכות בלפחות שלוש פרסי אמי כל שנה- אחד ליוצרים על התסריט והצילום והבימוי והכל, אחד לסדרה עצמה ואחד לאחד מהשחקנים- כל שנה! הפרק עם סוזן היה בסדר מי זה ג´ק אורמן??

guy15

New member
לא נכון

אני בכלל לא מסכים עם חלק מהדברים שנכתבו כאן. אי.אר באמת סדרה מצוינת, אבל המצוינות שלה לא צריכה לבוא על חשבון סדרות אחרות. הבית הלבן היא סדרה טובה מאד, והסופרנוס היא בכלל סדרה מעולה, שלא נופלת מאי.אר בשום דבר- היא כתובה מציון, משוחקת מצוין, ומצולמת מצוין! והיא לא צריכה לזכות בכל שנה, כי, וזה אולי יפתיע אותך, אנתוני אדוארדס, אריק לה-סאל, אלכס קינגסטון ושרי סטריינג´פילד (או איך שלא קוראים לה) הם אמנם שחקנים מצוינים, אבל לפעמים יש גם יותר טובים מהם. ודרך אגב, אי.אר צברה במשך 7 עונות 100 מועמדויות (ומתוכם מספר לא מבוטל של זכיות) לאמי, וגם אם הם לא זוכים כל שנה גם זה כבוד גדול מספיק. והיא הגיעה למקום 20 או משהו כזה בארה"ב בסקר של הסדרות הטובות ביותר בטלויזיה שערך טי.וי.גייד, והסופרנוס הגיעו "רק" למקום 3 אני חושב... ומי זה ג´ק אורמן?

Gloria_Nathan

New member
oh please!

בתור מישהי שלא ראתה את כל העונות של בסדרה אלא ראתה מספר פרקים מובחרים ועשתה ישר קפיצה לשתי העונות האחרונות אני מודיע לך חד וחלק- איאר מתדרדרת ובגדול! מתחילת העונה בכל הפרקים היו קטעים חובבניים שרובם אשמת הכותב (*שיעול* ג´ק אורמן *שיעול*)! אני זוכרת שפעם הייתי רואה פרקים ישנים שחברות שלי הקליטו לי ובפשוט אומרת "וואו" בסוף. היום לצערי ה"וואו" מגיע רק אחרי פרקים של "הבית הלבן." כי מה לעשות- הבית הלבן פשוט יותר טובה! ואני התחלתי לראות את שתי הסדרות באופן קבוע באותו זמן, עם יתרון קל של שבועיים וחברה שלי שהחריכה אותי לראות כמה פרקים ממנה לאיאר. ואני גם לומדת קולנוע ואני קצת מבינה בזה- במיוחד בקטע של הכתיבה ואני אומרת לך שהכתיבה של איאר מתחילת העונה הזאתי זה פשוט תת רמה לסדרה שמחשיבה את עצמה איכותית! ואין יוצר חשוב יותר למדיה מאשר אארון סורקין- פשוט בגלל העובדה שהוא המציא את חוקי הקומדיה והדרמה מחדש! לפניו מי חשב על סיטקום בלי צחוק מודבק? מי חשב על קומדיה בלי פנצ´ליינס? אף אחד! לפני אארון סורקין כולם פלדו להשאיר חורים בעלילה- אארון סורקין היה הגאון שלקח את הנושא של חורים בעלילה- או חצאי משפטים שאחרי זה אף אחד לא מסביר לך מה הלך שם- והפך את זה לאפקט שרק מוסיף ריאליזם לבית הלבן! ימים יגידו ואני דיי בטוחה שכמו יש מוזיקה לפני ואחרי הביטלס- ככה תהיה טלוויזיה לפני ואחרי אארון סורקין. לבית הלבן הגיעו כל הפרסים שהיא זכתה בהם ואפילו כמה שהיא לא זכתה בהם! HELL- אם היו שני פרסי "שחקן טוב ביותר" תהיה בטוח שאחד ילך למרטין שין והשני לרוב לאו. כי אם כמה שאני חולה על ג´ון קרטר שלי- ואם כמה שאני פחות או יותר אוהבת איאר (אוקיי אמרתי את זה! אני אוהבת איאר, שוט מי פלייז!)- אין כמו הבית הלבן! Thank you and good night! AARON SORKIN IN A GOD!

~*~gaL

New member
ג´ק אורמן -

הוא אליל. Responsible Parties Great Expectations All in the Family May Day The Crossing הוא אחראי לכל אלו, למשל. אי. אר. לא התדרדרה. אנשים פשוט כותבים את זה כי יש את העניין הזה שאנשים חושבים שכל סדרה שמגיעה לעונתה השישית, פחות או יותר, מתדרדרת. כל זה - שטויות. אולי יש כאלו סדרות, אבל לא כולן הן ככה. הבימוי, הכתיבה, המשחק באי. אר., הכל מצויין. וכל זה אחרי *8* עונות. והבית הלבן סדרה מעולה, מצויינת, נכון. וכן הגיעו לה הפרסים. אבל לאי. אר. הגיעו יותר. אגב, לא שזה ממש מעניין אותכם: הראש שלי מתפוצץ (מכאב).

Gloria_Nathan

New member
גל,גל,גל...

לי אמרו שג´ק אורמן כתב את "ארבע פינות" (הפרק הראשון בעונה החדשה)- זה מספיק לי כדאי לדעת שאולי אם הוא פעם היה טוב- עכשיו הוא לא מי יודע מה. ארבע פינות זאת דוגמה מושלמת- הם השתמשו באיזה שהוא כלי כתיבה שמביאה רעיון מסוים סתם. אנו הצופים לא הרוויחו שום דבר מהזווית שבה סופר הסיפור, זה לא שאם היינו רואים רק את ה´פינה´ של קרי פתאום היה חסר לנו משהו להבנה של הסיפור של קרטר. זה סתם כדי להראות "וואו, תראו איזה כותבים מוכשרים אנחנו, יש לנו כל מיני אל מנטים." וד"א- זה לא סתם נגד איאר, גם בעונה האחרונה של שיקאגו היו הרבה מאוד פשלות וחובבניות (חוץ מהאמפטי דמטי *משתחווה לכותב המפטי דמפטי*). יחיסת לעונה שמינית, איאר פחות או יותר שומרת על כבודה. אבל אם מסתכלים על סקאלה כללית של האם איאר כיום היא באמת תוכנית טובה- התשובה היא ממש לא כמו פעם. אם היו לוקחים את העונה החמישית או הרביעית ושמים אותה מול הבית הלבן- אז באמת יש פייט קשה מאוד. אבל עונה שמינית של איאר מול שתי העונות הראשונות של הבית הלבן? אין תחרות! הבית הלבן פשוט יותר טוב מכמעט כל בחינה אפשרית. וזה טבעי, כי איאר היא כבר סדרה וותיקה והבית הלבן היא חדשה וחדשנית. אני פשוט לא רוצה תשחו באשליות. איאר היא סדרה נחמדה ואני ממש ממש אוהבת אותה- אבל היא לא עד כדי כך איכותית יותר.

~*~gaL

New member
ג´ן, ג´ן, ג´ן... זו הדעה שלך

לפי דעתך - "ארבע פינות" לא היה פרק טוב. לפי דעתי הוא היה מאד טוב. זה תלוי בבן אדם. לפי דעתך - אי. אר. לא כל כך איכותית יותר. לפי דעתי היא כן. ואני עוד אומרת שהעונה השביעית והשמינית (עד עכשיו) טובות מאד בתור אחת שכן ראתה את כל הפרקים, ואם הייתה איזושהי התדרדרות הייתי שמה לב אליה. אי. אר. לא התדרדרה. פשוט עברו עליה שינויים - ויש צופים שפשוט קשה להם להתרגל לזה. ויש צופים כמוך, שחושבים שהיא כן התדרדרה, בלי כל קשר לשינויים - כי זו דעתם. *דעתם*. ושוב - אני מתתתתתתה על הבית הלבן, היא סדרה מ-ע-ו-ל-ה. אבל לדעתי אי. אר. יותר טובה. יכול להיות שזה בגלל שבבית הלבן יש הרבה פעמים עניינים פוליטיים, ואני שונאת פוליטיקה. ובאי. אר. יש עניינים רפואיים ואני פשוט אוהבת רפואה. אז אני מתחברת יותר לאי. אר. מאשר לבית הלבן. גם לשיקגו יש פרק שנקרא המפטי דמפטי?! :)

Gloria_Nathan

New member
כן...

(סתם לידע כללי- באיזה עונה מופיע המפטי דמפטי באר?) זה אחד הפרקים הכי טובים של שיקאגו, קאקצ´י מתאבד וג´ק מקניל (אהובי בשיקאגואי) וקית´ מריצים בדיחות, ורואים את כל השנים לשעבר ולעתיד של קאקצ´י... בקיצור קטעים! ועניין של לאוהב או לא לאהוב פרק זה אחרת מלהגיד שאלמנט כזה או אחר הוסיף. אפשר לראות את זה כרק דעה, ואפשר לראות את זה כדעה של מישהי שלמדה תסריטאות וקצת מבינה בעניין ולא מאמינה כמה מתנשאת היא נשמעת למרות שהיא ממש משמ לא התכוונה להשמע כזאת.

Just shoot me

New member
גל?

אני זוכרת את הפרק הזה. והשימלה היתה לא משהו. במקרה שם המשפחה שלך הוא כהן? אם לא אז....ביי!

~*~gaL

New member
ג´ן ויעל

ג´ן - המפטי דמפטי בעונה 6. ואני יודעת שהכוונה היא לא להשמע מתנשאת.. אבל בכל זאת - זה לא ממש חשוב לי אם מישהו למד תסריטאות או לא. אני יודעת שאהבתי את הפרק ואיך שהוא כתוב. נהניתי ממנו. זה מה שחשוב לי. ו... כבר אמרתי לך שאני אוהבת את ג´וש? כבר אמרתי? אני אוהבת את ג´וש! כל פרק של הבית הלבן שעובר אני חושבת בסופו - אני כ"כ אוהבת את ג´וש! יעל - שלום לך :) ועד כמה שאני לא אוהבת ורוד - השמלה הייתה מדהימה! במיוחד עליה.. :)

Gloria_Nathan

New member
מאיפה ג´וש הגיע??

(אני מניחה שראית אתמול את Two Gunmen בשידור חוזר). וגם אני אוהבת את ג´וש! אבל אין כמו סם-סם!!! ואנחנו חורגות מהנושא אז בואי לפורום טלוויזיה- שמה מתחיל דיון על הבית הלבן וסורקיזם בכללי!

~*~gaL

New member
נו, ברור שמשם!

אפילו ש.. יוצא לי לחשוב שאני אוהבת אותו גם בלי לראות את הסדרה.. :) ופשוט רציתי לכתוב את זה! הייתי חייבת להוציא את זה ממני.. ואני תיכף אלך לבדוק את הדיון..

למעלה