שלום לכולם

טולטול14

New member
שלום לכולם

אני חדשה בפורום הזה .ואני מחפשת מתכון מנצח לעוגת שוקולד . לילד יש יום הולדת בגן . אנא עיזרו לי .

ניקי ב

New member
עוגת שוקולד עסיסית

עוגת שוקולד עסיסית ניקי ב / אוכל חלבי [מצורף קובץ jpg] ו 22:25 | 27/06/07 עוגת שוקולד עסיסית אמא שלי קיבלה את המתכון מחברה מצרכים: 3 ביצים 300 ג' סוכר (כוס וחצי) 200 ג' חמאה 30 ג' קקאו (1/3 כוס) 240 מ"ל מים (כוס) קורט מלח 50 ג' שוקולד חלב שמנת מתוקה 210 ג' קמח תופח (כוס וחצי) ציפוי: 150 ג' שוקולד מריר 150 מ"ל שמנת מתוקה 2 כפות ממרח השחר העולה הכנה: 1.להמיס חמאה, כוס סוכר, קקאו, מלח, מים, שוקולד, לצנן. 2.להקציף את הביצים עם שארית הסוכר. להנמיך מהירות ולהוסיף את תערובת השוקולד. 3.להוסיף את השמנת והקמח לסירוגין. 4.להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. בסביבות 45 דקות. 5.לחמם שמנת לסף רתיחה, ליצוק על קוביות השוקולד. לערבב לתערובת חלקה, להוסיף את ממרח השחר. ליצוק על העוגה שהיא יוצאת מהתנור. תהנו ניקי ב הערות: תבנית 24 מתאימה מאוד לילדים ניקי.

ניקי ב

New member
אני לא בטוחה שאפשר להשתמש בשמן

לא ניסיתי. עדיף מחמאה. אני בכל מקרה ינסה ויודיע. ניקי.

pirge

New member
עוגת שוקולד "ענקית" נימוחה ועסיסית מאד

מיוחדת לימי הולדת לגן כושית "ענקית" לימי הולדת העוגה הכושית ה"קטנה" במהדורה "ענקית" נפלאה ומומלצת. תבנית גדולה של התנור 37X35 העוגה שוקולדית בצבע כהה מאד. גבוהה גבוהה. אוורירית. נפלאה גם בלי רוטב ובלי קרם. נשארת נימוחה. שומרים בחוץ ולא במקרר. מקור:פירגה שמים בקערה: 1 כוס קקאו גדושה מאד 4 כוסות קמח רגיל 2\1 1 שקיות אבקת אפיה 2\1 2 כוסות סוכר 5 ביצים טרופות במזלג 4\1 1 כוסות שמן קנולה 2\1 2 כוסות מים פושרים למגע יד לערבב היטב בכף לשמן את התבנית ולאפות 35 דקות בחום 175. ציפוי: שמנת מתוקה מחוממת עד לסף רתיחה 100 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות יוצקים את השמנת על קוביות השוקולד - מערבבים יוצקים רוטב (לא קרם) חם על עוגה חמה אחרי הצינון, אפשר לצפות בקרם שוקולד/וניל או אחר ולקשט תהנו

pirge

New member
את הכושית היפהפיה הכינה שוקולית 9 בתוספת פרג

לבלילה. תהנו

טולטול ברוכה הבאה לפורום../images/Emo24.gif

ו
לקטנה ולכל המשפחה.

Y A E L I 37

New member
ברוכה הבאה לבית חם תומך ואוהב ../images/Emo23.gif

יומולדת שמח לילד ורק שמחות. יעלי לייט

למעלה