שלום לכולם!

שלום לכולם!

קודם כל אני צריכה לציין שדיברתי עכשיו עם המנהלת וקיבלתי ממנה אישור לפתוח הודעה חדשה על זה.......... ועכשיו אני רוצה לומר משהו אני מאוד אוהת את סינרגיה ורציתי כבר הרבה זמן להיות בפורום אבל מכיוון שאני לא מיודע מה שמחשבים לא יצא לי והיום החלטתי איכשהו זה לא משנה איך להיצתרף לפורום אבל מה הבעיה?? שמעולם לא כתבתי בפורום ואני לא מי יודע מה בכל מה שקשור לזה ולא ידעתי מה אני צריכה לעשות כדי להישתלב או בכלל כדי שישימו ללב אלי@!!!!! אז אני מודה שכתבתי כל מיני שטויות וזה לא היה בכוונה רעה רק אחר כך הבנתי שהרסתי לעצמי ובמקום לבוא בצורה נורמלית סתם גרמתי לכך שרבתי עם כולם אז אני מבקשת סליחה ואני מבטיחה שזה לא יקרה שוב אני באמת מאוד רוצה להיות פה בפורום ולהיות שווה אליכם ולא עוד איזה אחת מטחמטמת שסתם נדחפת לפה אז אני מקווה שתיסלחו לי על מה שהיה פה היום וחשוב לי לציין שלא עבר עלי יום מי יודע מה!!! בלי קשר אליכם בקיצור אני רוצה שמי שלא אכפת לו שאני ישאר בפורום שיסמן-
ומי שיש לו בעיה עם זה שיסמן-
אתם מוזמנים לצרף נימוקים להחלטתכם

שלומיתת

New member
אני לא מבינה אבל איך בדיוק

לפני חמש דק' כל הודעה שלך הייתה מלווה במשיכת אותיות הסטרית ופתאום עכשיו את יודעת לכתוב כמו בנאדם? לא מסתדר. אין לי בעיה עם זה שאת בפורום,ולא צריכה להיות לי כזאת,כל עוד את מגיבה כמו כולם ופותחת שרשורים כשיש צורך בהם ולא כשסתם בא לך..

דורה17

New member
לא נראה לי שלמישו יש בעיה שתישארי

רק באמאשלך תדברי נורמלי חחח כאילו, את יכולה לבוא ולהגיד "היי אני חדשה בלה בלה בלה," בדיוק כמו שעשית רק בלי המשיכת אותיות המיותרת הזאת ועם קצת פחות התגרות בכולם חח גם אם היית פותחת הודעה אחת נורמלית תאמיני לי שהיית ימקבלת הרבה יותר תשומת לב ממה שאת חושבת. אם תדברי נורמלי ובסדר אנחנו נהיה איתך עוד יותר בסדר. אז פסדר אין לך ניסיון במחשבים או כל מה שאמרת סבבה בואי נתחיל מחדש בצורה נורמלית, תציגי את עצמך כמו שצריך, כל אחד יציג את עצמו והכל סבבה. אבל רק אם את מבטיחה להפסיק ת'התנהגות המעצבנת הזאת...

niro levi

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ברוכה השבה לפורום.. אנחנו יותר נכון אני מקווה שתמישיכ לכתוב ככה.. ואם יש לך איזה בעיה או שאלה את יכולה לשאול בשרשור
או לשלוח למישהו מסר.. ובשמחה נעזור לך..

למעלה