שלום לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלום לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני אני חדש בתחום של האתניקס, רק היום קניתי דיסק (אמריקה בשביל העניין) וזה הדיסק הישראלי הראשון שלי
הג'וק הזה של האתניקס היה רדום אצלי במשך איזה 15 שנה נראה לי (אני עוד מעט 19) כאשר שמעתי את השיר עם "ג'סקה" (לא יודע איך קוראים לשיר) ואז השיר על האינטרנט והBMW ואז גילתי שהשיר הזה עם התותים על מלחמה ("בואי נקנה לך תותים...") הוא במקור שלהם... הייתי רוצה לחיות עכשיו ב-1995 ... :( אז תציגו את עצמכם...

כן, ועוד משהו...

אני בקטע של הבריטי .. RADIOHEAD, SUEDE, MUSE, SMITHS וכאלה וגם CRANBERRIES שהם אירים... דפש מוד גם טוב ו-REM וSMASHING PUMPKINS כן! שכחתי את STROKES ו... ו... ו... תכניסו מה שבא לכם :)

אז מה...? :)

יש פה מישהו בגילי? ממתי הפורום הזה קיים? ואיפה אני משיג את השירים שלהם בחינם?

tzvira

New member
ברוך הבא לפורום

אתה גם מוזמן להיכנס לאתר המעריצים שלי www.ethnix.bzfolk.com

ozelharar

New member
כן אחי אני בגילך

19 וחצי.. חולה על אתניקס :) כיף לראות מישהו בגילי כמוני חח

KeLeMeNcY

New member
אתה רומז שאנחנו קשישים עוז?

הממ המממ ברוך הבא לפורום EXECUTION!

ברוך הבא לפורום

אני יוסי אתה מוזמן לכתוב כל דיעה שעולה בראשך ואנחנו נגיב ונחליף דיעות. לגבי שירים חינם, אין דבר כזה, אבל תאמין לי שיותר משווה להשקיע בקניית דיסקים. הדיסק הקרוב שאני ממליץ לך שתקנה, הוא "בדרך שלך". רוב הפורום, חושב עליו שזה ה-א-ל-ב-ו-ם שלהם. תקנה ולא תתחרט

תגיד בבקשה.. איזה שירים כלולים בדיסק?

ובאיזה דיסק אני מוצא את השיר על ג'סיקה? )))

תשובה:

1. היא אמרה 2. תראה עולם 3. מולדת קטנה 4. רציתי 5. לא עוד 6. נשרפת מבפנים (סיגריה ומבט) 7. געגועים 8. אל תבכי ילדה 9. "שיר האמיצים" 10. שיש 11. ניצחת בקרב 12. בלון כתום האלבום הוא בסגנון רוק, ששיריו בנויים על סיפור חייו של ישראלי ממוצע מהרגע שנולד, דרך צבא, מילואים, טיול להודו ועד לחתונה והוֹלדת ילדה. את השיר ג'סיקה, אתה מוצא בדיסק "אדם ונחש" שנחשב לאלבום מצויין גם עם שירים טובים בהחלט. ולשאלתך: אני מתגורר בחיפה

tzvira

New member
כמה תמונות מגרמניה ואוטובן

http://picasaweb.google.com/tzvi1977/GermanyKoblenzKolnAndDusseldorf

ברוך הבא

תקנה את כל הדיסקים של אתניקס יש להם הרבה שירים יפים אני בטח שתאהב בהצלחה

למעלה