הנמר הסקסי
New member
שלום לכולם .
היה לי היום , יום מזעזע . היום נסעתי לירושלים עם כמה חברה מהבסיס שלי ל"יד ושם" ... מי שלא יודע זה מקום זיכרון לשאר הדורות שהוא השריד האחרון מהשואה . יש שם תמונות מזעזעות של יהודים : גברים, נשים, ילדים . ממש כואב לי הלב על אותם האנשים שם , ובמיוחד על הילדים .
ממש כעסתי בלב שלי על העם המסריח והשפל והמגעיל הזה הנאצי , הגרמני , לכל מי שהשתתף ברצח של עם היהודי . אכתוב בקצרה מה ראיתי : היתה הרצאה של יהודי ניצול שואה אבל בקושי שמעתי משהו .. (למרות שהיה שקט באולם) . דיברו שם על לפני ואחרי . התקופה איך חיו היהודים באירופה לפני השואה ומה שקרה במשך השואה... (גירוש היהודים מהבתים... , עד לגטו , מלחמות כיבוש פולין , ורשה ועוד...) ממש מזעזע . הראו שם אנשים ממש עם עור ועצמות הולכים ברחובות מחפשים אוכל בפחים . גם היתה שם מצגות של אנשים שדיברו איך הם ניצלו והתופת . וגם שאיך הנאצים ימח שמם , אמרו לכל רבני הקהילה ולכל יהודי שהיתה לו זקן ופאות - לחתוך אותם ... ממש מזעזע..
כואב לי הלב על כל היהודים שנצפו בשואה . ובמיוחד על הילדים ... מקווה שיהיה המשך של זיכרון לדורות הבאים ונחשוב ונקווה על עתיד טוב יותר למדינת היהודים כי כמה אנחנו צריכים עוד לסבול?? תגידו כמה ?? מצטער... שאני ככה מכניס אותכם לקצת מהיום הקשה הזה . ובאמת שיהיה גאולה שלמה ! שלא נצטרך, אנחנו כעם לסבול (בעתיד הקרוב או הרחוק או כל זמן שאתם תרצו) ולהרדף ע"י נאצים או כל עם אחר שבא עלינו. כי אנחנו עם סגולה ובשביל העם הזה הקב"ה הקים את העולם כי בלי עם ישראל אין קיום לעולם ... רק עצוב לי בלב אבל מאמין שיהיה עתיד טוב יותר נ"ב : תשמרו על עצמכם . תמשיכו לצחוק ולבלות ולשמוח ולשמח כי רק ככה העולם יראה אחרת .
היה לי היום , יום מזעזע . היום נסעתי לירושלים עם כמה חברה מהבסיס שלי ל"יד ושם" ... מי שלא יודע זה מקום זיכרון לשאר הדורות שהוא השריד האחרון מהשואה . יש שם תמונות מזעזעות של יהודים : גברים, נשים, ילדים . ממש כואב לי הלב על אותם האנשים שם , ובמיוחד על הילדים .