שלום לכולם!

שלום לכולם!

שמי חזי ואני בן 18.5 אני נמשך לגברים ואני בארון, עוד לא היה לי ממש ניסיון אין לי מושג איפה ואיך אפשר למצוא גברים. הייתי רוצה לשמור לדיסקרטיות. אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה לעשות ואיך. תודה,

לירונר

New member
דבר ראשון - ברוך הבא ~../images/Emo70.gif~

קפה
(
) חזי יקירי, גברים לא קשה להשיג, כנס לצ´אטים, לפורום הכרויות, יש המון... על דיסקרטיות את יכול לשמור... אם לא תספר דברים מפלילים
ייעוץ והכוונה- את זה אני מניח ששאר החבר´ה ישמחו לתת....

MARMELAD

New member
הי חזי. כך תמצא גברים:

קום, רחץ פנים, שים עליך חולצה ומכנס נאים ובגזרה מחמיאה. אל תשכח משקפיים או עדשות אם אתה צריך. צא מהבית. הסתכל ימינה ושמאלה. בחוץ תראה יצורים ההולכים על שתי רגליים, ולבושים בבגדים. אלו חיות מעניינות הנקראות בני אדם. אם תסתכל יותר מקרוב, תראה שלחלק מבני האדם יש שני כדורים בקדמת החזה (זה מה שיש מתחת לצוואר), המתנדנדים בשעת ההליכה. אלו הן הנשים. עכשיו הפנה מבטך אל בני האדם מהסוג השני. אלו הם היצורים עם הסימנים השחורים הקטנים על הפנים (הנקראים גם זיפים). אם תסתכל טוב תוכל לראות שישבנם קצת יותר מוצק מהישבן הנשי, וכן שהבשר שבין המרפק לכתף אינו מתנדנד אלא בד"כ צמוד אל העצם. אלו הם הגברים. בהצלחה!!! (וקצת יותר ברצינות - איפה מוצאים גברים? בכל מקום. השאלה היא עבור מה)

תודה על ../images/Emo96.gif ועל ההבחנה בין המינים

את זה אני כבר יודע, רציתי לדעת יותר ברצינות. מבחינת מקומות שבהם נפגשים ומוצאים גברים. אז אם יש מישהו רציני שיכול לעזור, אשמח מאוד. תודה,

Lizz

New member
הבשר בין המרפק לכתף?

הזרוע שלי אמורה.. להתנדנד?...

אני מציע שנוציא מילון מיוחד בשבילו

מילון במיוחד להודעות של מרמלד כדי שנוכל להבין מה הכוונה.

marco23

New member
בנוסף למילון של שירי שלמה ארצי ../images/Emo6.gif

גם בשביל שלמה ארצי צריך מילון. אחרת לא מבינים על מה הוא שר. עוד לא הבנתי איך גבר יכול ללכת לאיבוד דרך מרפסת, איזה גודל היא? אולי שבפעם הבאה יקח איתו מפה.

Lizz

New member
תמיד חשבתי

שהוא יוצא מהמרפסת ואולי עובר למרפסת אחרת? או פשוט מתחיל להסתובב על אדן החלון או משהו כזה. או מטפס על מרזבים. ובגלל שכל הבתים בגוש דן דומים זה לזה, הוא הולך לאיבוד, ולא מצליח למצוא את המרפסת שממנה יצא. (כן, אני מתמחה בדיונים ארוכים על שום דבר) בכל מקרה, הבשר של הזרוע שלי לא מתנדנד.

מילון שלמה ארצי החדש ../images/Emo63.gif

גבר הולך לאיבוד דרך מרפסת = גבר מתאבד איבוד - מן השורש (נו, משפט) איבד עצמו לדעת. מרפסת - מלבד מיקומה השכיח של יוליה, גם מקום התאבדות נפוץ. זו האינטרפטציה שלי לשיר

ladybug 007

New member
בהשראת שיעורי ספרות ../images/Emo1.gif

המרפסת היא למעשה העולם הגדול, מכיוון שדרך המרפסת רואים בדר"כ נוף יפה (אלא אם גרים בתל אביב..) במרפסת יש הכל. יש שם אהבה, יש שם כעס ויש עצב. הגבר שלנו יוצא מהדירה המסוגרת שלו, המקום במוגן שלו, למרפסת. לכולם הפתוח. הוא לא יודע מה לעשות שם, לאן ללכת ואין ללכת. הוא הולך לאיבוד. למרות שהבית במרחק של מטר, הוא כבר לא מסוגל לשוב אליו, מכיוון שהוא תקוע במרפסת

.m

New member
ואחרי הכל - קצת תשובות

צא למקומות של גייז. קפקא / תיאו / ריינבו / אאוט / שאדו / סוויט אנד לואו / וכל שאר המקומות שלא עולים לי בראש כרגע... אם אתה מעדיף מקומות מחוץ לת"א אתה מוזמן לנסות את את "לילה" בירושלים. ואם אתה מעדיף להתחיל בקטן נסה מקומות גייי פרינדלי כמו - ויאלה / מתוקה / מיינד דה גאפ. בהצלחה. mai

xanadu

New member
או מקומות גיי פרנדלי אחרים

כמו זארה, קסטרו מן, הסופר בבן יהודה.

MARMELAD

New member
והכי חשוב

אל תמהר, וגם עדיף ללכת בפעם הראשונה עם חבר/ה

למעלה