שלום לכולם

טל791

New member
שלום לכולם

קוראת פסיבית נלהבת זקוקה לעזרתכם.... לפני חצי שנה התחלתי פאזל של אישה במדי דיילת האויר עם רקע אדום, טסתי לענייני עבודה לקנדה לחצי שנה, והשארתי את הפאזל יתום. ובכן- איפה הבעיה?, זרקו לי את הקופסה של הפאזל ועליה התמונה ואני נותרתי עם המיון לפי צבעים. הפאזל מגיע בקופסת גליל- אם מישהו מכיר, שמע, יודע איפה אפשר להשיג את התמונה- אשמח אם ימסור לי פרטים. עוד שבוע אני חוזרת במרץ להרכבתו ומקווה לשלוח תמונה בקרוב. תודה מראש וסופ"ש כיף לכולם!

jocie1

New member
ברוכה הבאה: איתור פאזלים/תמונות

רעיון לאיתור תמונה/פאזל בהתאם לפרטים שחסרים (שם החברה, כמה חלקים) אם יש לך את השקית המקורית של פאזל, אפשר לפנות לחברה לבקש לשלוח לך על פי המספר הסידורי, את התמונה אפשרות השניה: לבדוק באתר הישראלי לפאזלים לפי קטוגוריות אם התמונה נמצאת... בהצלחה.

123נעמי

New member
תני לנו יותר פרטים

וננסה לעזור של איזו חברה הפאזל ? כמה חלקים ? והכי חשוב: הוא נקנה בארץ? מתי הוא נקנה?

טל791

New member
אז ככה,

אני לא זוכרת של איזו חברה. הוא נקנה בלונדון לפני שנה בערך באיזו חנות קטנה באחת הסימטאות שמתחברות לאוקספורד. עלה 5 פאונד. וזה כל מה שאני זוכרת בערך...

123נעמי

New member
מאוד קשה לאתר

את הפאזל בלי שם החברה ובנוסף לזה הוא לא נקנה בארץ כך שיכול מאוד להיות שהוא של חברה לא מוכרת נסי לצלם את הפאזל שהרכבת עד עכשיו אולי נצליח בעזרת התמונה למצוא את התמונה השלמה. בהצלחה

jocie1

New member
תמונה של הפאזל בשלבי ההרכבה באמת יכולה לעזור

מתוך סקרנות עברתי באתר הישראלי לפאזלים בקטגוריות 1000 2000 3000 9000 ומעלה, אומנות, אספנות, לא ראיתי אף תמונה של דיילת אויר באדום.

טל791

New member
הלוואי והייתי מגיעה לשלב התמונה

השארתי את הפאזל יתום בבית הורי בזמן שטסתי לעבוד בקנדה. עוד שבוע אני חוזרת וכבר הודעתי לאמא להוציא אותו מהבוידם ולהחזיר אותו לשולחן הכבוד.. שמתי לעצמי מטרה לסיים אותו גם ללא התמונה המקורית. אני מקווה להעלות את הפאזל המוגמר בקרוב מאוד.

טל791

New member
תודה רבה

הפאזל שהביא אותי לאקטיביות נשאר מיותם כבר חצי שנה (בזמן שאני עובדת בקנדה) וכבר מדגדג לי באצבעות לסיים אותו. זו בחורה במדי אויר (בסגנון שנות ה-20 ) על רקע אדום. ואם מישהו בפורום מכיר חנות פאזלים בטורונטו אני אשמח לקבל המלצות...

jocie1

New member
חיפשתי באתר הישראלי לפאזלים

עברתי בכל קטוגוריה אפשרית, תחילה לפי 1000 חלקים עליתי לקבוצה הבאה עד שהגעתי לאספנות, אומנות לא מצאתי...

טל791

New member
תודה לכל המחפשים ונותני העצות../images/Emo140.gif

לאחר חיפוש נוסף מצאתי חבר בלונדון שכיתת רגליו לאותה חנות ומצא את מבוקשי. עוד שישה ימים אני בארץ וחוזרת במרץ להשלמת הפאזל אבל אני מודה, מודה, מודה לכל אלו שטרחו ועמלו על החיפוש

טל791

New member
בוודאי

הפאזל עושה את דרכו מלונדון ברגעים אלו ממש ואני אפגוש אותו ביום שני הקרוב כשאחזור.

למעלה