שלום לכולם

D a r k m a n72

New member
שלום לכולם ../images/Emo98.gif

חדש פה.. משחק פול בלינקולן ת"א נראה פורום חביב בהחלט אז החלטתי להשאר

Anin17

New member
החלטה נכונה

לינקולן... מקום מצויין יש פה עוד כמה שמשחקים שם ספר לנו קצת על עצמך...

D a r k m a n72

New member
אפילו ברוך הבא לא קיבלתי ../images/Emo67.gif

רק על עצמי לא ידעתי לספר
אבל אם תשאלו סביר להניח שאענה

אהלן אהלן......

תראה אם אתה משחק פול ברמה טובה, יש כל חודש טורניר בלינקולן.... תשאל את עופר או את רינת, תגיד אני שלחתי אותך....... זה דוקא אחלה דבר ואתה יכול להתקדם ברמה מזה שתלמד מאחרים דברים.... דמי השתתפות בתחרות 40 ש"ח, ככה שזה לא יוצא יקר ואתה גם משחק על חשבונם בתחרות..... אני משתתף בתחרות הזו מתחילת השנה ועדיין לא הצלחתי לקחת גביע מקום ראשון....הגעתי למקום 4 או 3, לא יותר מזה
..... אבל לעומת זאת, היה טורניר של 3 חודשים ב 9 בול ובו לקחתי מקום 3 + גביע.....

drmwvr

New member
באיזה לינקולן אתה משתתף?

לפני איזה חצי שנה היה להם קצת יותר שכל והם עשו "טורנירי חיילים" - זה היה אחד הדברים הטובים. גם בגלל שזה היה קצת יותר זול ( 30 שקל- עשירית משכורת חודשים
) וגם בגלל שזה נערך ביום שישי, כשאני יכול לבוא בסבבה, ולא לרוץ ללינקולן עוד עם המדים עלי. הקיצר ביטלו את זה, לך תבין, כמה אנשים ששאלתי שאני מכיר גם לא מבינים מאיפה זה בא להם- כנראה זה לא השתלם להם כלכלית ואולי הם רוצים לראות יותר מבוגרים משחקים, אבל אני עד לזה שהרמה שם הייתה גבוהה, אפילו מאד. אני בכלל לא הגעתי יותר רחוק מרבע הגמר אם אני זוכר נכון, למרות שהשתתפתי רק פעמיים או שלוש. אה וגם השתתפתי בטורניר סוף השנה שלהם בסניף בת"א בדצמבר השנה...

גם אני......

השתתפתי בסוף השנה בטורניר...... ואגב, ראיתי שם חייל עם מדים (אוליי אתה עם חברה שלך) משחק וגם שיחקתי נגדו..... בתחרות הזו לקחתי מקום 3...... יש כבוד!!!!!.......

למעלה