שלום לכולם!

the M

New member
שלום לכולם! ../images/Emo98.gif

חזרתי ואני מעופף מתמיד אז סלחו לי על ההתפרצות אבל יש לי אחלא שאלת סימפסונס בשבילכם: מיהו האח החורג של דר.היברט? עוד שאלה למכורים האמיתיים.....

Phoebs

New member
התגעגעתי! ../images/Emo24.gif

ראיתי את השחקנים של הסימפסונס לפני שבוע...תבדוק את ההודעות שלי :) הערב אני הולכת לאוסטין פאוורס גולדממבר! יייייאייייי אתמול ראיתי פרק של סימפסונס עם זחל נדיר ושהומר ומארג´ נאשמים ברצח אישה זקנה וגם פרק שבו ליסה חושבת שהיא תהיה טיפשה בעקבות ה DNA של משפחתה. אחלה!

swirrrly

New member
ראיתי את שני הפרקים

ואני כמעט בכיתי כשעמדו להרוג את הומר, ואיך הם הזכירו שם את הסרט גרין מייל.. זה גרם לי לצחוק אבל להיזכר בגרין מייל רק גורם לי לבכות כמו הסטרית, הזדעזעתי כשראיתי את האיש ההוא על הכסא החשמלי ופרסי הזה, לא הרטיב את הספוג שלו, איזה בנזונה מסריח מטומטם....... אני ארצח את פרסי הזונה המגעילה הזאת, אני בכיתי כמו משוגעת זה סרט ממש קשה... ואני יודעת שלא היה שום הגיון כשמעדתי לבכות, כי ממתי יש מוות כזה בסימפסונים.... אבל די זה היה קשה.

swirrrly

New member
הממ ההודעה שלי לא ברורה

בחלק דיברתי על הסרט גרין מייל ובחלק על סימפסון. החלק עם פרסי זה גרין מייל. והתכוונתי להגיד שכל הקטע שהעמידו אותם למוות ממש העציב אותי... אני יודעת שבסימפסונס צריך לקחת הכל בקלות והם לא יעשו לצופים שלהם טרגדיות או טראומות או שטויות כאלה, אבל פאק!

the M

New member
אפרת! גם אני התגעגעתי ../images/Emo24.gif ../images/Emo98.gif

ראיתי את ההודעות שלך על המופע ואני חייב לציין שכולי ירוק מקנאה!
חבל על הזמן אתך! את בחורה שיודעת לחיות תאמיני לי! אני מנסה להתאפס כרגע על עצמי, אחרי 32 ימי מילואים ארוכים, ויש לי מה לרענן במוח בכל הקשור למשפחה הצהובה. ראיתי את אחד הפרקים שדברת עליהם, את זה עם הdna של ליסה, פרק גדול! את הפרק השני אני כנראה חייב להשלים...דרך אגב, אחותי מגיעה עוד מעט לביקור בארץ והיא תביא לי את העונה השנייה על d.v.d לאחר שחרשתי כבר על הראשונה..... starman מצטער אבל אתה טועה, למרות שהמחשבה יפה! התשובה היא מנהל בית היתומים של שלביוויל, שאותו הומר פוגש כאשר הוא מחפש אחר אחיו האבוד. הסצינה הזו בנויה באופן מבריק, גם כשמבינים שהוא האח של דר.היברט וגם כשהוא מנסה לעזור להומר...

Phoebs

New member
עוד מעט אני אפתח את התמונות

אני אנסה לסיים את הפילם עד סוף השבוע :) אולי מחר בשדה התעופה כי חברה שלי עוברת חזרה לונקובר..
מאיפה אחותך מגיעה? אחלה לגבי ה- DVD!
32 ימי מילואים?
מסכן! לפחות חזרת אלינו בריא ושלם..

the M

New member
מה, את מצלמת בפילם? ../images/Emo98.gif

לא הייתי מאמין עליך, כל הכבוד!! אחותי מגיעה מקליפורניה, סנטה קלרה אם את מכירה, וכן, אני שמח לחזור בריא ושלם וחי!! "shut up flanders!"

Phoebs

New member
וגם בדיגיטלי

אבל הדיגיטלית שלי בנוייה בתוך ה DV אז אני לא לוקחת אותה לכל מקום.. וואלה סנטה קלרה! מכירה :)

GK_FF

New member
כן גם אני!

לא שעמדתי ליבכות אבל זה היה עשוי ממש טוב, וכל הזמן חשבתי "נו איך יעצרו את הקטע הזה?!" כדיי שהומר לא ימות ועשו סוף מפתיע ונחמד......

GK_FF

New member
אהה, ורק בסוף הפרק הבנתי למה.....

קוראים לו "the frying game" חחחחחחח

למעלה