שלום לכולם

Buffy1

New member
שלום לכולם ../images/Emo98.gif

אני חדשה בפורום ורציתי לשאול אתכם שאלה: ראיתי בכל מני אתרים באינטרנט שיש הרבה אנשים שלדעתם לקס מאוהב בקלארק... חחחחח
אתם חושבים שזה נכון? אני לא שמתי לב לזה...

T h e G i r l

New member
היי

כשאת אומרת לקס מאוהב בקלארק את מתכוונת למייקל בטום או לקס בקלארק? וכאילו גיי??

mishmesh

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

ולא נראה לי שזה נכון, כי לקס לא הומו ואל תשכחי שהוא הולך להיות האויב הכי גדול של קלארק...

talytal

New member
אוקיי, הבהרה בעניין

האנשים באתרים שראית לא באמת חושבים שלקס מאוהב בקלארק, ובטח שלא מצפים שבאמת יקרה משהו כזה בסדרה. האנשים האלה הם Shippers, מלשון Relationship, כלומר מערכות יחסים. הם אוהבים את הרעיון של לקס וקלארק ביחד, כזוג, אבל זאת פנטזיה בלבד. העובדה שזה כל כך נפוץ מראה שיש הרבה תומכים למערכת יחסים דימיונית שכזו, וכנראה שיש בסדרה אלמנטים שמעודדים את הדמיון הזה (רק לדוגמא, העובדה שקלארק כל הזמן מציל את לקס ומגן עליו, החברות הקרובה שלהם וכו). מי שמסתובב קצת ברשת רואה מהר מאוד שזה לא מוגבל רק לסמולוויל - בבאפי יש המון שידוכי מעריצים שכאלה (ספייק ואנג´ל, אנג´ל וזאנדר וכו) וגם בסדרות אחרות.

lily p

New member
יש *יותר מידי* ../images/Emo29.gif

רמיזות לסלאש בסדרה... וזה גם מאוד נפוץ בהארי פוטר... הארי/דראקו, הארי/רון, סיריוס/רמוס...

Buffy1

New member
קבלו קישור

לדיון על הנושא באתר TVE אין לזה קישור ישיר, אבל תרדו למטה לתגובות ותלחצו על "בקשר לפינגרטיפ של הריאליטי טיויאי" (היה באתר סקר למי יש יותר סיכויים אצל קלארק: קארי מ"סקס והעיר הגדולה" או בריאן קיני מ"הכי גאים שיש"). משם יש שירשור הודעות בנושא

Lizz

New member
אוי, הסאבטקסט

לקס וקלארק נוטפים סאבטקסט. סלאשרים תומכים גם בזוגות שלא משדרים את זה כל כך בגלוי - אבל בקשר לסילקס, אני בטוחה שיוצרי סמולוויל מודעים לסאבטקסט ומטפחים אותו בכוונה.

Nagini Potter

New member
ברור שזה לא נכון....

אבל זה כל כך דורש את זה, לא? כמו שכולם כותבים פאפניקים בה"פ שמאלפוי (ג´וניור, לא לוציוס) מאוהב בהארי (או ההיפך, או שהם מאוהבים אחד בשני). זה פשוט דורש את זה, לא? Nagini Potter

resputin

New member
דווקא סבבה..

..
!! < - אני תומך גאה, לא גיי(דו), אבל גאה בהם..!!> ה-ל-ו-ו-א-י. זה יהיה חלומי רק על המצבים שלא נעימים, מעיין רואים את קלארק מסתכל על לאנה בגופייה צמודה ושמלונת קצרצרה, ואז קולים שהוא בכלל מסתכל על לקס מוריד ת´חולצה... <בשני המצבים- גררר...>

Lizz

New member
דווקא

יצא לי לראות גם לוציוס\הארי. דרך אגב, מישהו שם לב להקשרים בין לקס וליונל לות´ור לדראקו ולוציוס מאלפוי?

למעלה