שלום לכולם

cohenet91

New member
שלום לכולם ../images/Emo9.gif

מקווה שאני שואלת במקום הנכון... אפשר בבקשה המלצות לנעימות חצוצרה וסקסופון? אבל חזקות כאלה, קורעות עור תוף
(אם יש בלל, כן?). סתומרת, לא משהו רגוע. מקווה שהבנתם
ואם אתם מכירים שירים שמשלבים קטעים כאלה מסגנונות אחרים, כמו רוק ומטאל זה גם יהיה טוב
תודה רבה מראש, ענת

שבלוז

New member
לא ממש הבנתי...........

נעימות קורעות עור תוף??? וגם רוק ומטאל??? ??? ???

cohenet91

New member
חחחחחחח

נו אני לא מבינה בז'אנר הזה... אוקיי, לא נעימות- קטעים אינסטרומנטליים. כן, גם קטעי חצוצרה וסקסופון שמופיעים בשירי רוק ומטאל יספקו אותי

שבלוז

New member
לצערי אני לא מבין הרבה בתחום הזה

אבל אשמח לשמוע על המלצות שכאלו. נראה לי שיותר מתאים להקות ג'אז שעושות כיסוי לשירי רוק בשביל לקבל את הכלים הללו עם הסגנון הזה.

xs985

New member
המממ

לא בדיוק מטאל אבל תנסי את Estradasphere אם מעניין אותך חצוצרה אז לכי על Fאנק ולא על מטאל

cohenet91

New member
תודה

יש לך קטעים ספציפיים שלהם? פאנק בסגנון..? רד הוט צ'ילי פפרס? (לא נראה לי) (וואי, אני נשמעת כ"כ מטומטמת בשירשור הזה
)

seafox

New member
כולם שונאים להיות חדשים במשהו

עם כל השאלות מרגישים כמו ניג'סים וטמבאלים...אז תפסיקי!! סתאאאאם!
אני לא יודע אם להמליץ על נגני חצוצרה כי אני לא בטוח שאני אקלע למה שאת רוצה. אבל יש כמה חצוצרנים שמנגנים חצוצרה "קשה", אם אפשר לקרוא לזה ככה, ששינו את הנגינה של החצוצרה. מיילס דיוויס בשנות הFאנק שלו רנדי ברקר תשמעי אותם ותגידי אם זה קולע למה שאת מחפשת או שממש לא... :)

xs985

New member
האסטרדוספייר הוא לא רוק

זה הרכב אוונגארד שמשלב אין סוף סגנונות ואין סוף כלים בכל שיר ושיר אם את מחפשת Fאנק רוק אז הצ'ילי פפרס זה מעולה ויש את אינקובס באלבום הראשון ויש את פרימוס (שבכולם אין חצוצרה) אבל אם את מחפשת חצוצרות חורקות זה לכי על ג'ז פאנק כמו שכוהנת91 אמרה מילס דייויס והברקר ברודרז קטע שאני ממש ממליץ לך עליו Charles Mingus - Jump Monk

elich

New member
תנסי משהו של

WEATHER REPORT שם יש סקסופון של ויין שורטר ויש אלבום של DREAM THEATER עם השיר ANOTHER DAY יש שם סולו סקסופון עדין - אבל לא נראה לי שאת מחפשת משהו כזה - אבל זה הכי קרוב למטאל שמצאתי. בהצלחה

mjune

New member
המלצות לסקסופון ברוק

x-ray spex: פאנק למהדרין, עם סקסופון דומיננטי. james chance והלהקה שלו: Pאנק עם מקצבי Fאנק + סקסופון. van der graaf generator: להקה שמשלבת פרוג עם השפעות של ג'אז וגישה של פאנק, גם כאן יש סקסופון חזק ודומיננטי.

למעלה