שלום לכולם

4EverSleep

New member
שלום לכולם ../images/Emo9.gif

היי, קוראים לי תמר, בת 17 וחצי, ו... אני ממש ממש רוצה לעשות צניחה חופשית. זה החלום שלי כבר הרבה מאד זמן, יש לי כמה שאלות, ואני מקווה שאתם [בתור צנחנים מנוסים] תוכלו לעזור לי. אז ככה 1- איפה אפשר לצנוח? 2- כמה זה עולה בערך? 3- לפי מה שהבנתי אני צריכה לצנוח עם מדריך. זה חובה? אפשר גם בלי מדריך? 4- אם אני רוצה שיצלמו אותי צריך להוסיף כסף? ואם כן, כמה? 5- יש הגבלת גיל או משהו לצניחה ? 6- יש איזשהו סיכוי לתקלות? בפתיחת המצנח? משהו? 7- כמה זמן לוקחת הצניחה מהרגע שקופצים? 8- מאיזה גובה קופצים ? סליחה שזה מלא שאלות, אבל אני פשוט אני רוצה לדעת כמה שיותר כדי להרגיע את הורים שלי שאני אוכל לצנוח ביומולדת 18
בקיצור, אם תוכלו לענות לי לפחות על חלק מהשאלות אני אודה לכם מאד!

eyal erez

New member
באמת הרבה שאלות...

אני מציע לך להתקשר מחר למשרד 04-6391068 תשאלי מה וכמה שאת רוצה יענו לך על הכל וזה יהיה יותר מהר ויותר מובן..

noamk

New member
ווקשה

יש בארץ שני מועדונים. א. סקייכיף ב. פרדייב את שאר הפרטים תוכלי בקלות למצוא באתרי האיטנרנט שלהם או בטלפון. 6. יש סיכוי לתקלות. לכולן פתרון פשוט. 7. בסביבות 50 שניות נפילה חופשית, ועוד כמה דקות תחת חופה עד להגעה בטוחה לקרקע. 8. 12,000 רגל פלוסמינוס.

oferbar

New member
../images/Emo41.gif ועוד קצת

יש בשאלות הפורום למעלה חלק מהתשובות לשאלות שלך לגבי להרגיע את ההורים, שתי הבנות שלי עשו טנדם כל אחת בהגיען לגיל מצוות (אוקי כמעט - 12) ומאוד נהנו טוב, אני גם צנחתי לידן אבל זה כבר סיפור אחר
שיהיה בהצלחה

למעלה