שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo9.gif

חידון אביתר בנאי מתחיל בקרוב. מה זה בקרוב? היום! השבוע (14-18.8) יפורסמו בכל יום חידות בפורום. שני הגולשים שיענו על המספר הרב ביותר של שאלות יזכו בסינגל מתנה
את התשובות יש לשלוח במסר בלבד לניק "חידון אביתר בנאי". תשובות שיכתבו על גבי הפורום ימחקו. הסינגלים: - פקק תנועה - מתנות החידות של היום יפורסמו בעוד זמן קצר:] בהצלחה!!!

FataLico

New member
איזה כיף

רציתי אני לעשות את זה אבל לא היו עונים אז עזבתי את זה. אשמח להשתתף!

ח ל ו ן

New member
הבנתי את זה

אבל מתי?? אני משתגע עם הצום הזה אני חייב להעביר את הזמן

החידות../images/Emo11.gif

חידון אביתר בנאי יוצא לדרך!! עליכם לשלוח במסרים בלבד את התשובות לשאלות. תשובות יתקבלו עד מחר ב-12 בצהרים. 1. מי הייתה בת זוגו של אביתר בתקופת האלבום הראשון? פרטים מרובים הם נקודות בונוס! 2. מתי יצא האלבום הראשון של אביתר? אילו סינגלים יצאו? כתבו אותם לפי סדר יציאה. 3. תנו שמות של 4 קרובי משפחה מפורסמים של אביתר. במה עוסק כל אחד מהם? 4. עם מי היה הדואט האחרון של אביתר? מה שם השיר? 5. מתי ואיפה נערכה ההופעה האחרונה של אביתר? מתי ואיפה תהיה ההופעה הבאה? עד כאן החידות להיום. ושוב - התשובות יתקבלו רק ע"י מסרים. כולם יכולים להשתתף בכל שלב של החידון:] בהצלחה!!!

NAstyBOY1

New member
חח מחמאה על כפיתיות?../images/Emo3.gif

"היי, מישהו אמר שאני כפייתית"???????

אף אחד לא אמר שאני כפייתית

לפחות לא שמעתי כזה דבר... אובססיבית אמרו... אבל כפייתית
חוצפה
אני מוחה בתוקף... זה שאני חכמה ויודעת הרבה דברים זה לא אומר... [זה היה ניסיון נואש נוסף שלי לעודד את עצמי ולהתכחש למצב... טוב נו, לא הלך...
] אני מבקשת, לקח לי זמן לקבל את מושג ה"אובססיבית" אל תתנו לי תוספות עכשיו...
חצופים
אתם סתם מקנאים

0mroosh

New member
כפיתיות? מה זה?

זה כמו "כפיתה" להלן:קשר.
עדי שובבה חביבה, אהבה רבה רבה.קחי דובדבן ואפילו חתיכת מרציפן. חזרתי!
.

NAstyBOY1

New member
כפיתיות זאת מילה בעברית...

ומאיפה חזרת? (אני לא עוקב) נהנית?

למעלה