שלום לכולם

אופס../images/Emo140.gif

מרוב שלא כתבתי כל כך הרבה זמן בטעות שלחתי רק כותרת....... האמת היא שעקבתי כל הזמן אבל לא ידעתי מה לכתוב אז חכיתי עד עכשיו בסוף החלטתי לכתוב כדי שלא תחשבו שנעלמתי אני חייב להגיד(ולא לכעוס אני מתנצל מראש)שנורא חכיתי להופעה של יודה אחרי אולי שמונה שנים שלא הלכתי וזהו ש נורא צפיתי והתרגשתי וגם בהופעה נהנתי אבל בסך הכל אה איך להגיד את זה? התבעשתי זה לא היה היודה שאני זכרתי- פחות אנרגיות,קצת רדום על הבמה ואולי בגלל הקהל שהיה קצת יבשושי בכל אופן אני זוכר חגיגות בהופעה של יודה= הופעה של שלוש וחצי שעות עם הפסקה באמצע וכל מיני בומבוניירות שירים שאין בדיסקים(שלל שרב,כשכוכבים כבים,the wall)ועוד כהנה וכהנה זהו אז אחרי שהוצאתי את זה סוף סוף אני חוזר ולא היה רדיו רמאללה!!!!!!!!!!

הוווו אסףף

טוב שנזכרת ומה זה לא היה לך מה לכתוב יכלת להגיב לנו כששאלנו איפה אתה ועד שכבר חזרת אתה אומר שהתבעסת מההופעה? איך אפשר בכלל להתבעס מהופעה של יודה. בכול אופן ברוך שובך לפורום

הו רומיאו......

לא אמרתי שלא היה לי מה לכתוב אמרתי שלא ידעתי מה לכתוב זה נורא קשה לכתוב שהתאכזבתי מהופעה של יודה אבל מה נעשה זו האמת-פשוט צפיתי ליותר ותודה על קבלת הפנים

ליז התכנון היה להתעלם מההודעות של

אסף, בערך כמו שהוא התעלם מהפורום כל כך הרבה זמן אבל אם כבר ענית לו-גם אני חושבת שאי אפשר להתבעס מיודה אבל היית צריכה להיות שם בשביל לראות איזה בעסה אכן נפלה על אסף... ו"תודה על קבלת הפנים" שלו - זה הפוך על הפוך כי אף אחד בעצם לא כתב לו "ברוך שובך" (והלא רק לזה הוא מצפה פה חחחח)

יענו עשיתם עלי קומונה?

או אולי אני אגיד פורום? לא התעלמתי רק לא רציתי לאכזב אתכם ולא צפיתי לברוך שובך כי לא ממש הלכתי ...........

למעלה